Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Pontosan melyik a legjobb PS3...

Pontosan melyik a legjobb PS3 verzió, ami biztosan kompatibilis a PS2 lemezeivel?

Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy még a FAT-ből sem kompatibilis mindegyik, ezért kérdezem, illetve hogy PS2 játékokból is vannak kétségesek! Ez mennyire igaz? Főleg a Gran Tourismo 4 érdekelne a korábbi verzióból, de amúgy 2 generáció lemezeivel mégiscsak nagyobb a választék.

2021. jan. 2. 17:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

A CECHAxx és CECHBxx modellek teljes hardveres támogatással rendelkeznek (fizikailag jelen van bennük a PS2 CPU és GPU).

A CECHCxx és CECHExx modellek részleges szoftveres emulációval működnek (a PS2 CPU kikerült, a GPU-t még megtartották).

Az ezeknél későbbiek, beleértve az összes Slim és Super Slim modellt teljes szoftveres emulációval oldják meg a kompatibilitást.

2021. jan. 2. 18:15
 2/14 A kérdező kommentje:
Na jó, de ha például használtan veszek egy PS3-at, akkor honnét tudhatom meg, hogy benne van-e ez a támogatás?
2021. jan. 2. 18:28
 3/14 anonim ***** válasza:

Megkérdezed azt, aki eladja. Ha ő sem tudja, megkéred, hogy küldjön egy fényképet a gép hátulján vonalkódról.

Itt például látszik, hogy ezek CECHA01, vagyis első generációs gépek:

[link]

[link]

Ez pedig egy CECHK08 vagyis harmadik generációs gép, ami már csak szoftver emulációt tud:

[link]

2021. jan. 2. 18:41
 4/14 A kérdező kommentje:

Jó, tudom milyen a Slim és Super Slim, de állítólag gyártás közben szűnt meg a támogatás, a Super Slim meg már utána jelent meg, nem?

[link]

2021. jan. 2. 18:45
 5/14 anonim ***** válasza:
Igen, ha teljes hardveres kompatibilitást akarsz, csak a korai gyártású FAT modellek jöhetnek szóba.
2021. jan. 2. 18:49
 6/14 anonim ***** válasza:
49%
A ps3-bol 3 verziot adtak ki. Volt az elsogeneracios ps3 ami a fat ps3 volt ,ezt adtak ki legeloszor.A masodikgeneracios ps3-ok az a ps3 slim es ps3 super slim. A fat tud lejatszani ,tehat a legelso kiadasu ps3 tud lejátszani PS2 játékokat. Remelem igy erthetobb es tudtam segiteni.
2021. jan. 3. 01:42
 7/14 A kérdező kommentje:
Kicsit utánanéztem, és elvileg 2010 év közben szűnt meg a támogatás, így a sima Slim-ekből is van, amelyik még kompatibilis, és van, amelyik már nem! Ezeknek mi az eltérő kódjuk?
2021. jan. 3. 17:57
 8/14 anonim ***** válasza:
24%
Ha youtubon keresek videot eleg csekely eselye van h talalsz olyat ,ahol ps3 slimet latsz ps2 jatekot elfuttatni. Ezek a források nem mindig hitelesek, amugy meg ha osszevetjuk akkor ez lehetetlen ,mert azt hiszem a ps3 slim 2012 ben jott ki de nem biztos
2021. jan. 3. 22:04
 9/14 anonim ***** válasza:
24%
Utananeztem es megis nem volt igazam , 2009ben jelent meg a ps3 slim ,de abban igazam volt h csak a ps3 fat tud elvinni ps2 jatekot. Ahhoz h a ps3 slim es super slim ps2 jatekot vigyen el patch kell v feltoresb, enelkul nem tudsz ,csak ps3 faton tudsz, BK4 csatornája ami elég híres bizonyítja ezt, DE a ps3 super slim néhány ps1 játékot el tud futtatni
2021. jan. 3. 22:14
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Üdv. A Playstation slim és super slim nem játsza le . A fat változatból is csak a 60gb-os ,a 40 és 80 gbos már nem
2021. jan. 3. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!