Ki robbantja fel az Oppressoromat GTA Onlineban, ha solo sessionban vagyok?
Figyelt kérdés
Direkt mindig solo sessiont nyitok amiben senki nincs, de már másodszor fordul elő, hogy amikor az Oppressorral vagyok, és leszállok a tengeralattjárón, utána he bemegyek a hajóba és ott csinálok valamit, egyszer csak kiírja hogy "Your personal vehicle has been destroyed". Mindkétszer megnéztem, senkit nem jelzett rajtam kívül a sessionban. Ráadásul a slussz poén hogy még 10 ezret ki is kell minden alkalommal fizetni ha újra kérem a biztosítótól. Valami hekker szórakozik vagy mi ez?2020. dec. 30. 16:34
11/11 anonim válasza:
Lecsúszik, van a kosatkának olyan kerítései vagy mi, nagy nehezen, de belehet nyomni oda. És ott nem esik le állandóan, nekem is volt ilyen
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!