Hogyan climboljak lolban? Alapvető tippek, illetve megoldás rossz csapattársakra(tudom hogy minden eloban vannak).
Figyelt kérdés
2020. dec. 28. 22:01
1/7 anonim válasza:
Champ pool, tanulj meg minél több hőst használni. Utána tanulj meg robot-szerűen játszani. Ez a játék egy az egyben a számok játéka, csak az emberi tényező visz bele kis varianciát a dologba. Összességében melletted szólnak az esélyek, mert te vagy a meccsekben az egyetlen biztos tag, a többi 9 csak random. Tanulj meg játszani jobban, figyelj a map-ra, kövesd nyomon a többi játékost, figyelj a lvup-ra és tervezz vele, tudd mit kell építeni, ismerd a metát, tudd miket változtattak meg egy-egy frissítésben stb. Rengeteg hasznos oldalt találsz erre.
2/7 anonim válasza:
Riven.
Ennyi kell, hogy goldos legyél.
3/7 A kérdező kommentje:
Kedves #2
JELENLEG vagyok goldos, a kérdés az volt hogyan jussak ki goldból.
2021. febr. 5. 14:45
4/7 anonim válasza:
Nézzél "Low elo challenger"t. Én az ő videó miatt kezdtem el climbolni. Nagyon jól elmagyarázza a dolgokat, és olyan helyzetekben szokott nyugodt maradni, hogy én már az egeret a falhoz verném. Ha őt nézed biztos feljebb jutsz.
5/7 anonim válasza:
Utolsó, kire gondolsz? Sehol nem találom.
6/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!