Zsozeatya nem fog egyszer túl messzire menni a poénjaival?
Szeretem, meg sokat nevetek, főleg azon, ahogyan ő röhög.
Viszont egyes poénjain már nem tudok nevetni, soknak érzem, még akkor is, ha ezt maga is bevallja, vagy utána kiabál, hogy “ki volt ez?” Stb.
Hát igen.. kicsit túlzásba esett már a sok kur*aanyázással is és társaival. Én is bírom őt, rendszeresen nézem, és sok vidám pillanatot okoz, de már túl sok a morbid, rosszindulatú, emészthetetlen megszólalás.
33 éves, lassan 3x-os apuka létére kicsit visszafoghatná magát ezen a téren. Értem én, hogy a vulgaritás, egymás csesztetése, a lazaság a sava-borsa az általa közvetített tartalomnak, de azért mindennek van határa. Néhány hónapja elszaladt vele a ló.. azelőtt még emészthető, szórakoztató volt a "durvábbnak szánt" poén, beszólás is. De már egy rossz irányt vett ez.
Sokáig Jokert pont ezért nem bírtam, mert túltolta a vulgaritást..hálistennek ő valamennire talán visszavett belőle...legalábbis magához képest, de Zsoze meg már túlszárnyalta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!