Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek mi lehet annak az...

Szerintetek mi lehet annak az oka, hogy míg pl. a 90-es években a játékoknak külön készítettek reklámokat, pl. Barbie-knak, most már egyáltalán nincs ilyen?

Figyelt kérdés

Ennyire nem lenne kereslet ma már az ilyen játékokra, hogy külön reklámot készítsenek neki?

Emlékszem gyerekként a reggeli gyerekműsorok között mindig tele voltak ilyen-olyan játékok reklámjaival. Ma meg már ilyennel nem találkozom.

Más is észrevette ezt?

2020. dec. 27. 21:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nincs is rá szükség, illetve nem ezek a játékok vannak már középpontban.

A Lego szerintem azért nem készít, mert vannak számítógépes játékaik, filmjeik, illetve már felnőtt néhány generáció, amik oda voltak a legókért. Én nem szerettem nagyon legózni, de ha ajándékozni kellene kisgyereknek, első sorban erre assziociálnék.

Ma már inkább a számítógépes játékok azok amik a piacot uralják.

2020. dec. 28. 00:34
 2/5 anonim ***** válasza:

Pfff.

Az itteni YouTube napi 226szor játszotta azt a marha idegesítő karácsonyi legó reklámot amelyikben énekelnek.

Van továbbra is, azzal a különbséggel, hogy a reklámozó kémkedik utánad, így direkt célzottan akar neled eladni kávét/életbiztosítást/ruhát/autót stb.

2020. dec. 28. 04:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Énszerintem pl. a Minimaxon meg mindig vannak. Vagy Te az RTL-féle Kölyokklubra gondolsz?
2020. dec. 28. 12:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez nem igaz.

Az öcsém folyton gyerek csatornákat néz és ott csak játék reklámok vannak.

2021. jan. 4. 08:49
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt: Van, de nem olyan mint régen.

Másrészt: Már másfajta (másolat) játékok is próbálnak betörni, azok is reklamozzák, nyilván megoszlik az egy reklámra jutó idő.

Harmadrészt: Igen,igazak a fent említettek is: Inkább a virtuális játékok korszaka van mostmár.

Ja, meg az emberi kreativitás elvesztése + a lustaság az amitől nehezebb észrevenni. Láthatod: A Milka is 6 mp. énekkel próbálkozik (mondjuk nem is lehet átugrani, ebben látok stratégiát), de az a 6mp se túl telített.

2021. jan. 4. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!