Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tauri WoW-al játszom néha,...

Tauri WoW-al játszom néha, öcsém bosszúból kidobta egy nagyon értékes cuccomat, vissza tudom csinálni?

Figyelt kérdés
Kidobta az öcsém az egyik itememet és kitörtölte, ez nagyjából egy órája történt, azt vissza tudom szerezni?

2020. dec. 25. 19:53
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
Felejtős... Ha eredeti szerveren lenne support talán tudna segíteni ebben, de ott is csak TALÁN. Na most 1 össze taknyolt tört szerveren, ahol bug bug hátán van... Sajnos a bosszúja sikerült neki.
2020. dec. 25. 19:56
 2/5 A kérdező kommentje:
Mindegy, a csaját attól még megdugtam...
2020. dec. 25. 21:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez aztán fontos info volt számunkra... am eredetin nem nagyon van iylen gond, mert ott van item restore, még moderátor se kell hozzá.
2020. dec. 26. 01:10
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
#2: Akkor az item kidobása eléggé sovány bosszú volt érte... :)
2020. dec. 26. 09:47
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Lett volna rá megoldás, le is írtam volna, de a kommented után inkább öcsédnek segítenék még több kárt okozni.
2021. jan. 3. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!