Írnátok olyan játékokat, amik animébe is vannak és játékba is?
Főként olyan érdekel ami van steamen, de minden félére nyitott vagyok.
(népszerűbb animékre gondolok, és nem feltétlen csak "harcolósra"!!)
Neptunia széria
God Eater széria
Dragonronpa(elv. van anime-je is)
Fairy Tail
Danmachi
Gyakorlatilag kismillió anime alapból RPG, vagy VN adaptáció.
Bár nem vagyok a keresők linkelésének híve, most mégis azt ajánlanám, ha már úgy is szóba hoztad, hogy Steam-en keresztül érdekelne:
4095 találat, ebből kb. 1000 ami nem játék (pl. a 2. kapásból a Wallpaper Engine). Még akkor is, 3000 találat. Sokkal jobb, ha te magad pörgeted végig a számodra megfelelőt keresve, mintsem mások ajánlgatása által "nem is biztos hogy bejönne" alapon ráugrani valamire.
Glory- A King's avatar alapja
Elvileg van streamen, bár én még nem játszottam, csak mivel most láttam nemrég az animét, majd a sorozatot is, így rákerestem, hogy tényleg valós játék-e az alapja.
köszönöm az összes választ!
3-asnak mondanám, hogy mindössze csak azért mások ajánlása érdekelt első sorban, mert azt próbálta, és tetszett is neki valószínű azt ajánlja, és én elég széles körben keresek ilyen játékokat :)
Szóval nyilván érdekel mások véleménye is adott anime-játékokról, mert egy ismeretlen játékot nem valószínű hogy kipróbáltam volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!