Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Gta 5-ben, hogy lehet feltenni...

Gta 5-ben, hogy lehet feltenni a kezed (“megadni magad”)?

Figyelt kérdés

2020. dec. 24. 11:09
 1/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
37%
ha nem csinalsz semmit nem ez tortenik?
2020. dec. 24. 11:13
 2/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
67%

1 csillagnal lehet ezt

ha tobb csillagod van akkor keptelenseggel hataros, mivel akkor nem kockaztathatnak elfogasoddal mivel kozveszelyes vagy

2020. dec. 24. 11:18
 3/6 A kérdező kommentje:
De ugy ertem feltenni a kezed. (A karaktered felteszi a kezed) És ps4-re gondoltam, hogy melyik gombbal
2020. dec. 24. 11:19
 4/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
29%

nincs erre az alapjatekban lehetoseg hogy ilyen akciot interaktiv vegrehajts

ps4 en nincy gomb menu?

emlekeim szerint pc valtozatban is ott a kontroler beallitas kepekkel es allithato is nem?

2020. dec. 24. 11:24
 5/6 A kérdező kommentje:
Csak azért akartam megtudni, mert a Cayo Perico heistben a szigetes prepek után elméletileg úgy a legkönyebb vissza jutni Los Santosba, hogy megadod magad és kidobnak a szigetről (és úgy kell megadni magad, hogy felteszed a kezed)
2020. dec. 24. 11:38
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Az egy előre megírt animáció. Ha észrevesz egy őr elkapnak és automatikusan megadod magad. Én egyébként leszoktam ugrani a toronyról, úgyis ott kell feltörni a kamera rendszert, akkor is a reptérre rak vissza.

Egyébként az Online-ban feltudod tenni a kezed. Az Interaction menüben valahol van olyan (talán a Style részen belül), hogy Actions és ott van olyan, hogy Surrender. Ha x-et nyomsz ott is lejátssza, de ha nincs megnyitva a menü, akkor ha nyomva tartod egyszerre a két kart (L3+R3), akkor folyamatosan csinálja, ha pedig gyorsan nyomod le kétszer egymás után ugyanezt a két gombot, akkor egy animációt játszik le. De ez semmilyen hatással nincs az NPC-kre, csak magadat vagy a többi játékost tudod szórakoztatni vele.

2020. dec. 24. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!