Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért záródik be a COD BO CW ?.

Miért záródik be a COD BO CW ?.

Figyelt kérdés
Délelőtt még játszottam vele (PC-n játszok vele) nem volt vele semmi gond, aztán abbahagytam kiléptem a játékból, majd amikor kb 2-ét órával később újra akartam vele játszani ezt írta ki, és azóta is ezt írja ki: Safe mode Your game did not shut down properly during your last session, would you liketo start in Safe Mode ? Note: Safe mode will change your Graphics settings. A lehetőségek amire rányomhatok azok a Safe, Recommended, No change vagy megtehetem hogy kiikszelem a párbeszéd ablakot de akkor is mielőtt a menüt beadná bezáródik a játék, a legfrissebb videó kártya driver van fent, a battle net és a játék is újra lett rakva, megkérdeztem ismerősömet aki azt mondja neki nincs gondja a játékkal, aki tudja a megoldást a problémámra azt kérem segítsen már nekem megoldani a problémát. Köszönöm.
2020. dec. 20. 17:48
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!