Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a véleményetek az új...

Mi a véleményetek az új honfoglalóról, és arról hogy csak telefonon lesz játszható?

Figyelt kérdés

Akinek új lenne, a (most még) böngészőben játszható verzió megszűnik Dec 31-én.

Helyette egy teljesen másik lesz ami csak telefonon lesz elérhető.

(illetve Pc-n van lehetőség Android emulátorral futtatni, csak nagyon macerás)

Csak szerintem borzalmas az új mobilos verzió, a régihez képest?

2020. dec. 20. 11:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
64%

Mit? Megszűnik a flash player 2020. december 31-én. A böngésző is írja felül ha belépsz. Ezzel van tele a honfoglaló híradó youtube-on. Nem jókedvükben újítottak, hanem nem volt más választásuk. Át kellett állni másra. A háborgás meg okoskodás helyett utána kéne nézni a dolgoknak. Én aktív jàtékos vagyok klánban, nekem sem tetszik az újítás, de muszáj volt átmenni a másikra, mert januártól be se lehet lépni a régibe. De máshova se ami flash playerrel működött...

Ajánlom a honfoglaló híradók megnézését youtube-on!

2020. dec. 27. 20:31
 12/18 anonim ***** válasza:
65%

Senki nem azon háborog, hogy megszűnik a flash player. Hanem azon, hogy egy kalap sz..r lett az újítás. Meg se közelíti a régit. Ahelyett, hogy ilyen pocsék, minősíthetetlen fejlesztést adtak ki a kezük közül, olyan változatot kellett volna fejleszteniük, ami ugyanúgy pc-n is működik és ugyanazt a színvonalat viszi tovább, mint, amit eddig megszoktunk!

2020. dec. 27. 20:39
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Persze, ezzel egyetértek. Nekem sem tetszik az egész. De nincs mit tenni. A régi le lesz kapcsolva.
2020. dec. 27. 20:57
 14/18 anonim ***** válasza:
61%

Azt kérdeztem, hogy ki akarja a régit folytatni.

De mi az újról beszélgetünk, mert van új.

Ezt valószínűleg te is tudod, ha követed a Honfoglalót a YouTube-on.

2020. dec. 27. 21:02
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Követem... leírtam, de szépen le lettem pontozva. Hogyne követném. 5 éve vagyok egy klánban, nem szeretném cserben hagyni őket. Minden friss hìrről tudok.
2020. dec. 27. 21:45
 16/18 A kérdező kommentje:

A flash megszűnik igen, volt másfél-két évük hogy átírják HTML5-re a mostanit, nem tették meg..

Helyette csináltak egy gyökeresen újat, ami kb élvezhetetlen..

2020. dec. 28. 08:46
 17/18 anonim ***** válasza:
69%

Én speciel inkább ezzel játszok mostanában:

[link]

2021. febr. 28. 17:07
 18/18 anonim ***** válasza:
69%

Azért az sem teljesen úgy van, hogy kötelező volt lelőni a régit.

A régi telefonos-tabletes alkalmazást meg lehetett volna tartani.

Megcsináltatták volna a régit például a Microsoft Store-ba.

Ha mindenhogyan újat akartak csinálni, azt lehetett volna jobbra – de rosszabbra – is megcsinálni.

És ezt az újat sem csak emulátorral lehetne számítógépen játszani — Microsoft Store-ból, vagy a weboldalukról letöltve, vagy akármi.

De mindegy, ez van.

2021. febr. 28. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!