Critical Ops hack?
Figyelt kérdés
Valaki tud segíteni, hogy lehet creditet hackelni a Critical Ops játékban??2020. dec. 19. 17:44
1/11 anonim válasza:
Használd a titkos gombot a parancsért. :) A gomb neve: "Uninstaller".
2/11 A kérdező kommentje:
Nagy vicc.
Valaki hasznos válasz?
2020. dec. 20. 01:39
3/11 anonim válasza:
Ennél hasznosabbat nem fogsz kapni. A normális emberek nem akarnak hack-elgetni. Mivel nekik van eszük így ez meg sem fordul a fejükben.
4/11 A kérdező kommentje:
Miért? Ez csak egy játék. Alig van jó fegyverem a játékban. Nem a falon át akarok látni semmi ilyesmi hack-et nem szeretnék, mert az tényleg nem fair, de pénz hackelésben szerintem semmi nincs.
2020. dec. 20. 14:12
5/11 anonim válasza:
Az 1 dolog hogy "csak 1 játék" DE online játék, másokkal játszol benne. Ha offline játék lenne akkor nem is lenne a hack-elgetéssel gond. DE így igen is gond van vele, mert előnybe kerülnél a többi tisztességesen játszó emberrel szemben.
6/11 A kérdező kommentje:
Atyavilág mit hozol ki belőle🤦
Ha nem tudod vagy nem tetszik minek írsz ide?
2020. dec. 21. 16:17
7/11 anonim válasza:
Pont ugyanazért amiért te is megkérdezted ezt a....
Mint láthatód azóta se jött válasz, mivel a normális emberek NEM hack-elgetnek.
8/11 A kérdező kommentje:
Akkor nem vagyok normális. Gond? Ha igen lapozz tovább
2020. dec. 21. 21:45
9/11 anonim válasza:
Nekem nem gond, te nem fogod így az életben semmire se vinni ha mindig hack-elgetni akarsz. Bár mire betöltőd majd a 12-14 éves kort talán megjön majd az eszed, reméljük a legjobbakat. :)
10/11 A kérdező kommentje:
Reméljük neked is megjön az eszed, és nem egy játék hack alatt fogsz kötekedni egy szerinted kis gyerekkel.:) Remélem többre viszed az életben, bár nem valószínű ezzel a mentalitással.
2020. dec. 24. 01:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!