Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Lehet Fallout 3at Win10-en...

Lehet Fallout 3at Win10-en játszani? Igaz Steam azt írja hogy Win7-el és annál magasabb op-el nem futde sok helyen megy a vita erről. Valakinek gond nélkül elindul, valakinek babrálni kellett a rendszer fáljokkal valakinek meg sehogy sem működik.

Figyelt kérdés
2020. dec. 19. 10:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Én tavaly játszottam végig Windows 10-es PC-n, és elindult, sőt hibátlanul futott az első 6-8 órában, azonban ezt követően szinte minden harc alkalmával összeomlott. A problémát néhány rendszerfájl átírásával tudtam megoldani, uttána 2-3 alkalommal fordult elő hasonló probléma, de 100 óra alatt.
2020. dec. 19. 10:33
 2/3 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
100%

tudod van 3 gpu chip (intel, amd, nvidia)

2 cpu chip (intel, amd)

ees ezek kozt is rengeteg tipus

szoval... (gep tobbi reszet nem is eklitve, meg a szoftver kornyezetet... win 10 bol is rengeteg van)

tehat csak kiprobalni tudod, es piszkalni

de szerintem megeri, ha meg nem jatszottal vele, olyan jatek amivel erdemes...

2020. dec. 19. 11:50
 3/3 anonim ***** válasza:
39%
mindenféle gond nélkül tökéletesen működik a win 10 legújabb update-jével is... amit írnak a gépigényben az az hogy amikor megjelent a játék akkor az volt a gépigénye, operációs rendszer nem lesz neki gond ha win 10, ha a steames verzió vacakszik win10 alatt az szinte biztos hogy nem a windows és nem a játék hibája miatt van hanem bármilyen más program akármi, steamen a játék community menüpontjában lehet olvasgatni keresgetni hogy windows 10 bufix vagy fix ha esetleg lenne vele probléma, ha teljesen játszhatatlan lenne a steames fallout 3 windows 10-en(ami lehetetlen, mert jönnek panaszok, reportok és a készítők kiadnak hozzá 1-2 update-et és normálisan fog működni a legújabb rendszereken is) akkor meg ott van a gog-os verzió
2020. dec. 19. 19:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!