Mennyire jó a Scotland Yard társasjáték? A Bang jobb nála?
Figyelt kérdés
2020. dec. 18. 15:04
A kérdező szavazást indított:
Igen, a Bang jobb.
Nem, a Scotland Yard jobb.
4 szavazat
1/3 anonim válasza:
A Scotland Yard egy ősrégi társas. A jelenlegi árazás mellet, ár-érték arányban a Banget ezerszer jobban tudom ajánlani!
2/3 anonim válasza:
Heló!
A játékosok mindkettőt szeretik, de mi van, ha megveszed mondjuk a Bang!-et, mert most az áll jobban a szavazásodnál, és nem tetszik majd?
Szerintem inkább nézz meg mindkettőről egy-egy rövid videót, olvasd el a szabálykönyvet, és dönts ezek alapján.
Illetve érdemes lenne más játékoakt is megnézned, például ha a Scotland Yard érdekel, akkor talán a Fury of Dracula vagy a Letters from Whitechapel is szóba jöhet.
3/3 Pitili válasza:
Igazából teljesen már kategória, bár mindkettő nagy társaságot kíván. Míg a Bang kicsit kiszúrósabb jellegű "gonoszkodóbb", addig a Scotland Yard összejátszóbb. Én mindkettőt nagyon szeretem és mindkettőt ajánlom. És előttem szólóhoz intézném a következőt: Attól hogy valami ősrégi, még lehet jó, a kettő nem függ össze. A Bang se mai csirke, már 15 éve is játszottam még középiskolában :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!