Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Call of Duty ops 4 kártyajáték...

Call of Duty ops 4 kártyajáték ajándékba jó lenne egy COD függőnek? (Link)

Figyelt kérdés

[link]

Azért szeretném, hogy ne mindig a gép előtt üljön de olyat játszon mégis amit szeret. Én nagyon nem értek ehhez a játékhoz de szerintetek jó ajándék lenne?

Egy huszonéves srácnak.

#játék #ajándék #Call of Duty #CoD #Gamer #Call of duty black ops 4 kártya
2020. dec. 16. 09:42
A kérdező szavazást indított:
Igen jó ajándék, én örülnék
Túl gyerekes, inkább ne
Nem ismerem a játékot se a kártyát
Nem való ilyen egy gamernek
Találj ki valami más ajándékot
5 szavazat
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos, hogy beválna. A játék lényege az adrenalinlöket, ahogy észreveszed az ellenfél játékosát és te reagálsz gyorsabban hogy megöld, meg halmozod a teljesítményeket egymásra.

Össze nem hasonlítható azzal, hogy valakivel leülsz és kártyázol. Attól, hogy CoD témájú a kártya mintája, az még ugyanúgy egy pakli francia kártya. Persze ha kártyázni is szokott és van kivel, úgy lehet értelme a témának. De aki sosem kártyázik/kártyázott és veszel neki egy csomagot, valószínűleg az életben nem veszi elő.

2020. dec. 16. 09:55
 2/2 A kérdező kommentje:
Szokott egyébként néha kártyázni, de most vettem észre, hogy nincsen raktáron ez a játék és sehol máshol nem találom, szóval nem is tudnám megrendelni sajnos
2020. dec. 16. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!