Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » CSGO ba elhasznalodik egy skin?

CSGO ba elhasznalodik egy skin?

Figyelt kérdés
Már régóta tervezem hogy veszek vagy 20 kulcsot a ládájimhoz de ha pl nyitok valami olyan skint ami hibátlan állabotú(vagy hibás) es azt hasznalom akkor az elkezd elhasználodni?_csgoprofikat_

2020. dec. 9. 18:56
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Nagyon lassan 20 kör+
Nagyon lassan 20 kör-
Nagyon lassan 50 kör+
Nagyon lassan 50 kör-
18 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem használódik el. Egyáltalán nem éri meg kulcsokat venni, nagyon veszteséges. Ha megnézel néhány ilyen ládanyitogatós videót, vannak akik több száz vagy ezer dollárért vesznek kulcsot, és sokszor a pénz 10%-át sem nyerik vissza 50 vagy 100 ládából sem. Sorra kapod az ilyen 2-5 centes szarokat, miközben a kulcs százszor többe kerül (2-3 euró).
2020. dec. 9. 19:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Most van az uj operation, 4 csilalgért kb mintha ládát nyitnál, bár szerintem még itt is jobban megéri 2 csillagért ládát venni és eladni 70-80 centért.
2020. dec. 10. 01:40
 3/5 anonim válasza:
14%
Szotyi miert vagy droid nem hasznalodik
2020. dec. 10. 20:37
 4/5 anonim ***** válasza:
80%
Ha skint akarsz ne vegyél ládát, 1#esnek igaza van. Sőt, ha még több értéket akarsz a skinedért vegyed külső oldalon, ne steam marketen. Steam marketen mindig drágább mint pl bitskinen vagy dmarketen. Nézd barátom rááldozott 10 eurót nyitásra, kb 0,4 euró értékben kapott skint. Én a kapott cuccaimat (amit teljesen ingyen kaptam droppól) eladtam, és kereskedtem egy csomót, és lett kb 10 eurós szép skinraktáram.
2020. dec. 11. 08:01
 5/5 anonim válasza:
100%
A skin nem használodik el. Kulcs szerencsejáték, kb mint a lottó, inkább vegyél valamit, vagy akár csgo gambling site-on probálkozz, de ésszel!
2020. dec. 12. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!