Milyen olyan játék van PS4-re, amihez csak kamera kell?
Figyelt kérdés
Olyan játékokat keresek gyerekeimnek ajándékba, amihez PS4 kamera igen, de VR szemüveg nem kell.2020. dec. 9. 11:24
1/1 Attila Kincses válasza:
Ahogy nekem tunik csak olyan dolgok vannak amik nem igazan count as a game. Van egy valogatas jatekok a "showroom", "recroom" vagy valami ilyesmi. Amikor beirod a PlayStation storeba: 3d camera game no vr kiad lehetosegeket.
De azok a vilagito labdas vegu "motion controller", na azokra vannak jatekok. Sok. Sajna nem tudom a nevet a controller nek magyarul. Vannak box jatekok nyil verseny , vagy a hires rhytm slayer.... Nez utana annak a. COntrollernek. Olcsobb mint a ps4 controller. Es igy a camera meg 2 az a labdas vegu vagy egy ps4 es a labdas vegu. De vannak amugy is a kamerahoz de olyan kis butusok. Remelem segitettem. En most a god of war-t nyomatom a fiu meg az apa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!