Mi értelme a Cyberpunk 2077 ben a karakterkreációnak, vagy a ruháknak, stb, ha full belső nézetes, és offline?
Ez sokakat kiakasztott, hogy kizárólag belsőnézetes.
Lehet a külső nézet lesz az egyik dlc :D
#3, te egy igazi barom vagy. képzeld körökre osztott startégiát is játszottam, ma már nem tenném, mert az életemet is elunnám rajta és fps-eztem én is, amikor te még a csattogó lepkét huzigáltad (rajtunk kivül mindenki 10 éves, ugye), de mostanra már nem jön be a csőlátás.
öltöztetés: képzeld van akit érdekel, és igen 40+ fejjel barbizok a szemedben. ez van. szokd meg, hogy nem neked létezik a világ
#5 hagyd rá...
Konkrétan minden Cyberpunk-kal kapcsolatos kérdés alá ugyan azt a fikát írja állandóan.
Gondolom nincs se pénze, se platformja a játékra.
Ilyenkor más nem marad mint a fikázás, klasszikus.
Igen, ha nem lenne fontos, akkor nem lenne ennyi kereslet egyik játékban sem a skinekre.
Megoldhatták volna úgy mint a Falloutban vagy az Elder Scrolls an hogy váltogathatsz a nézetek közt.
De szerintem is egy cyberpunk világban, meg egy eleve karakterszerkesztős játékban az emberek szeretik látni a megszerzett ruhát, implantokat, stb, stb.
Egyébként 36 vagyok, és imádok a skinekkel, ruhákkal variálni, vagy akár a fotómódokat is nagyon szeretem.
Nem kellene személyeskedni, köszönöm a többiek értelmes válaszát! :)
Egyszerű: immerzió
A fejlesztők is megmondták, hogy véleményük szerint így immerzebb szerintük a játék, ezért van minden belső nézetben. Mivel így elkötelezték magukat mellette, szinte kizártnak tartom, hogy lesz külső nézetes patch. Majd valami modder megcsinálja úgyis.
És mint a CDPR jelezte, a multi is külön kiadott játék lesz, nem pedig ehhez hozzácsatolt mod.
Mivel van fotómód, így ha érdekel, akkor fogod látni.
De egyébként a valóságban is: Mi értelme a hátfelvarróknak, ha úgysem látod, amikor rajtad van?:D
Egyébként régebben én is úgy éreztem, hogy meh, belső nézet csak korlátoz. És ja, a Skyrimben tényleg csak korlátoz, ahol van kb 3 támadási animáció, spell animáció, de még a saját lábadat sem látod, nemhogy tárgyakat meg tudj fogni a kezeddel:D
És akkor jött a Kingdom Come Deliverance, ami szintén kizárólag belső nézettel megy, és ott pl a külső nézet zavarna. Egyszerűen nem látnád a karakter teste-feje miatt, hogy mi van közvetlen előtte az asztalon.. Sokkalta immerzívebb a játék, de ehhez nem elég az az ingerszegény környezet amit a Bethesda játékok adnak. Félreértés ne essék, nagyon szép világa van a Skyrimnek és a Falloutnak is, de ismétlem: nem lehet megfogni egyetlen tárgyat sem. Még a kenyeret is csak egyben lehet megenni és még arra sincs animáció!:D
Szóval szerintem a gamer közösség nagyrésze nem is igazán játszott eddig olyan játékkal, ahol ténylegesen volt kidolgozott belső nézet, ezért szokatlan ez így és ezért hőbörögnek.
És ugyan #3as elég nagy arccal mondta amit mondott, de abban egyetértek, hogy aki szerepjátszással akar foglalkozni, az ne gép előtt üljön, hanem ülje körbe az asztal a haverjaival és úgy játszanak. D&D, Vampire, LOTR, Star Wars, Cyberpunk vagy akár MÁGUS. Ki merem jelenteni, hogy 2050 előtt videójáték sosem lesz annyira határtalan és immerzív mint az asztali szerepjáték. De most a Cyberpunk 2077 egy szép nagy lépést tett efelé.
A valóságban az hogy mások látják, az az értelme, de egy offline játékba, nem tudom mi.
Szép nagy lépés hátrafelé. XD
Ettől még a 2013 as
Remember Me, vagy az 1999(!) es Omikron the nomad soul is Cyberpunkasabb', felnőttesebb, mint ez a gyerekes Far punk, akarom mondani Cyber cry :D vagy Lego punk, ami a képi világot illeti.
Meg úgy egy Detroit után végképp karcsú ez "Cyberpunk" játék.
Egy cyberpunk világ nézzen már úgy ki mint a Remember Me, vagy a Blade runner, esetleg urambocsáss' az Altered Carbon.
Piszkosan, koszosan,darkosan.
Ne egy Far cry ra emlékeztessen már. Hogy fogja azt a stukkert édes istenem, mint a Doom 2 ben :D!
Ha ezzel a grafikával, más névvel megjelenik a ps4/one generáció elején, talán még elment volna egynek, de ez nagyon nagyon messze áll a
Cyberpunk világtól. IS.
Még a GTA San Andreas ban is látod pl a tetoválás,ruháidat fejlődést a karaktereden játék közben. Egy open world játékban alap a külső nézet.
De tudod mit, elfogadom hogy másoknak, neked is tetszik, ugyan ezt várom el.:)
Na jó játékot hozzá, akinek kell!
Szerintem lesz benne multiplayer, és külső nézet is, csak azt azokat a plusz fizetős dlcket már csak a nextgenesek kapják meg. Bár tény és való hogy pl a Red Dead 2 után, amiben benne van alapból
multi is, külső, belső nézet, stb, stb...Meg ahogy az kinéz, nem egy nagy eresztés ez a game ennyi várakozás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!