Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Vanilla WoW-ban nagyon...

A Vanilla WoW-ban nagyon nehéz volt a fejlődés? Csak kevesek érhették el a max szintet?

Figyelt kérdés

És a Burning Crusade-ben hogy volt ez? Berakták a játékba Outland-et, de csak keveseknek volt lehetősége, hogy tényleg eljussanak ide, mert sokan el se érték azt a szintet?

Azt tudom pl, hogy az új WoW-okban a fejlődés és a küldetések amolyan szükséges rossz és mindenki csak túl akar lenni rajta, az igazi játék a max szinten kezdődik. Ezért is csökkentették most vissza a max szintet 120-ról 60-ra.

De a Vanillában ez máshogy volt

2020. dec. 8. 18:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy is, ez butaság.

Bárki el tudta érni a max szintet akinek elég ideje volt rá.

Igen, volt sok olyan játékbeli mechanizmus ami nehezítette a fejlődést, de ettől még simán fel lehetett fejlődni.

2020. dec. 8. 18:42
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

"És a Burning Crusade-ben hogy volt ez? Berakták a játékba Outland-et, de csak keveseknek volt lehetősége, hogy tényleg eljussanak ide, mert sokan el se érték azt a szintet?"

Ennek semmi értelme.

A Vanilla és a BC megjelenése között volt 3 év. Ennyi idő alatt röhögve felhúzhatott bárki egy karit 60-ra, sőt többet is. Aztán bejött a BC, onnan csak 10+ szintet kellett felfejlődni, ha a régi karakterével folytatta a játékos.

2020. dec. 8. 18:45
 3/8 A kérdező kommentje:

Igen, de ha valaki a BC idején kezdte a játékot?

2020. dec. 8. 18:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Annak 10 szinttel többet kellett fejlődnie a Max szinthez, az sem a világvége. A
2020. dec. 8. 19:15
 5/8 anonim ***** válasza:
Már nem tudom, az első évben hány órát toltam bele, de két karaktert is maxra húztam, úgyhogy nem volt nehéz egyáltalán.
2020. dec. 8. 21:14
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
nem mondanám nehéznek inkább idő igényes volt. Ha valami jótt tett a játéknak az utóbbi évek során az hogy ezt az időt jócskán lerövidítették. Shadowlandsben viszonylag gyorsütemű a fejlődés.
2020. dec. 8. 22:44
 7/8 róbert dávid ***** válasza:
Jó lett volna ha vanilla helyett bc t adtak volna
2020. dec. 9. 06:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Állítólag jön az is!
2020. dec. 17. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!