Mr. Samu kérdése:
Kinek hogy tetszik az új fortnite/minecraft?
Figyelt kérdés
Milyenek az új frissítések?
melyik a jobb fortnite
minecraft vagy apex legends?
2020. dec. 7. 21:16
A kérdező szavazást indított:
Minecraft
Apex Legends
Fortnite
33 szavazat
1/4 anonim válasza:
Meg nem játszottam a frissítés óta, de a fortnite-ot részesítem előnyben.
2/4 anonim válasza:
Minecraft 1.8
Jobb volt a részletgazdag grafika és a csak egész-kockás (Na jó, kerítések..., a féllap az egész, nem úgy mint a kerítés. Annyi, hogy nem magas.) elemek. Az új frissítés elrontotta. Míg Hardban az 1.8-ig egész jól elvolt az ember, addig itt kevesebb a szörny (darab/éjszaka), viszont hamar megölik az embert. A régi jobb volt. Nem tetszenek a vízi élőlények: Abszolút nem illenek bele az eredeti dizájnba. Sem a fantomok, de még a vízi zombik sem mint olyan mob. Az alvilágról ne is beszéljünk inkább, mert menten kiugrok az ablakon. A fosztogatók még okésak, de a Ravager... Az maga a borzalom. NEM!
3/4 anonim válasza:
Miben lett új a Fortnite? Mert én semmi különbséget nem látok, pedig elég sokat játszom a Save the World résszel.
4/4 anonim válasza:
Nekem a Minecraft tetszik. A blokkok hitboxa szerintem sokkal jobb lett 1.14-ben, mert alá tudok nyúlni a tölcsér meg pl. az üst alá, nem kell kiütnöm miatta. A fantomokat senki se szereti, tudjuk! A nether meg tök jó lett. Beláttam, hogy váltznia kell mindennek, hogy ne legyen unalmas, ez élteti a Minecraftot. És az 1.17 is tetszik eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!