Wowban vörös a damagem, mitől van?
Figyelt kérdés
Warrior vagyok fury talental, 2 2kezes kardal. 2db illidari bane claymore om van. 276 - 414 Damage, 93.2 damage per second, +34 Stamina, Improves critical strike rating by 37.
Equip: Increases attack power by 150 when fighting Demons.
A damagem 500-600. A szettem is erőt és életet ad. Mi lehet a gond?
2010. aug. 11. 23:14
2/8 anonim válasza:
Mármint a karakterlapon pirossal írja ki, arra gondolsz? Az attól van, hogy a Titan's Grip (utsó talent Furyn, amitől tudod egyáltalán a két kétkezest használni) miatt kapsz egy debuffot (-10% physical damage done).
5/8 anonim válasza:
A "Titánok marka", ami csak a lgfejlettebb dühöngő harcosnak adatik meg, csökkenti a kezedben lévő harci eszköz (kard, balta, buzogány) sebzését 10%-kal.
Így jó lesz? :D
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm:D és amúgy nem vagyok meghízva, le vagyok fogyva :D
2010. aug. 16. 01:19
7/8 anonim válasza:
Az illidari bane claymore 1 kezes...
8/8 Guth válasza:
nem mondta senki, hogy kétkezes...
olvasd el figyelmesen, csak a kitalentoláshoz írta ho tud használni két kétkezes fegyót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!