Úgysetudod_kivagyok kérdése:
Forza Horizon 4ben lehet Xbox Live Gold nélkül nagy eventeket (pl Goliath, Colossus, Marathon) unlockolni, megkapni?
Figyelt kérdés
Csak érdekel, mert ha igen, akkor elkezdek rá küzdeni, mert nekem nincsen és nem is akarok Live Goldot, de nem tudom, ezek hogyan működnek, kell hozzájuk ilyesmi, vagy elő lehet őket idézni anélkül is? Ha igen, akkor pedig hogyan?
A válaszokat előre is köszönöm!
2020. dec. 5. 18:31
1/3 anonim válasza:
Én 2 éve nyomom PCn, és fogalmam sincs mi az az xbox gold, de abszolút mindent teljesítettem benne.
A Goliath, Marathon csak sima 5-10 perces versenyek, nem vmi különleges eventek.
2/3 anonim válasza:
Nem kell hozzá Live Gold, offline is fel lehet oldani. Ahhoz hogy fel tudd oldani azokat a versenyeket, el kell érni az adott versenykategóriából egy megadott szintet/rangot, például a Goliath feloldásához a huszas rangot kell elérni az Országúti versenyszériában. Szinteket/rangokat pedig úgy tudsz szerezni, hogy az adott kategóriában sokat versenyzel. Hozzáteszem, hogy ezek a szintek a karaktered szintjétől függetlenek.
3/3 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen a válaszokat!
Illetve 1es, az Xbox Live Gold az Xboxos online játékot teszi lehetővé és ha jól tudom, akkor PC-re nem kell ilyen, de javítsatok ki, ha nem így van...
2021. márc. 10. 10:15
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!