Van egy Xbox Game Pass Ultimate előfizetésem, kb. egy hete vettem. Most behozták, hogy 300 ft-ért 3 hónapot kapsz. Azt meg tudom venni, és ha meg tudom mennibe fog kerülni? Miután lejárt az első hónapos előfizetésem, akkor folytatódik a 3 hónapossal?
Figyelt kérdés
2020. dec. 4. 15:06
1/7 anonim válasza:
Hű, oszd már meg velem is hogy hol kínálnak 300Ft-ért 3 hónap Ultimate-et, mert nálam 4190Ft-ért akarnak adni 1 hónapot.
3/7 anonim válasza:
Csak akkor él az akció, ha nincs aktív előfizetésed. Mivel ha jól láttam még 52 napig van ez az akció, megpróbálhatod, hogy lemondod az előfizetésed, majd mikor lejár, akkor újra előfizetsz a még akciós hónapra. Ha még épp fut a már lemondott előfizetésed, szerintem olyankor már nem tudod, az akciós áron megvenni.
4/7 anonim válasza:
Azt a trükköt asszem már kivédték, ha volt a fiokon bármikor előfizu azt érzi.
5/7 anonim válasza:
Nekem aktiválódott rendesen az 1+2 hónap 300 Ft-ért, pedig augusztus-szeptember hónapban volt aktív előfizetésem. Ráadásul ott is az első hónap csak 300 Ft volt, pedig előtte többször is fizettem már elő.
6/7 anonim válasza:
Alapból ezek az akciók csak azoknak járnak kiknek éppen nincs előfizetésük. Úgy szokott lenni ha nincs egy darabig Game Passod akkor a rendszer egy idő után megint felajánlja vagy 1 vagy 3 hónapot akcióba. De ha most lemondod, nem biztos, hogy rögtön felajánlja.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azt nem tudjátok esetleg, hogy ha az 1 hónap 300 forintért lejár, akkor használhatom-e a 3 hónapos 300 forintos előfizetést?
2020. dec. 26. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!