League of Legends LOL játékosok, mit gondoltok az új itemekről? Kellett ekkora változtás a játékba, jobbak/rosszabbak?
Szerintem nagyon nem faxa több okból kifolyólag:
-mágusok 2 maszkot stackelve sebeznek HP alapon, nagyon olcsón hozzájutnak magic penetration itemhez
-adc-k nek óriási life steal, 3 ütésből megöl a Press The attackos Kraken slayeres max w-s Vayne lv10 előtt
-support item amelyik folyamatosan healel ha ütöd az enemyt, és bárki megveti?!?
-nem is beszélve a lethality itemekről amelyek shieldet és invisibilityt adnak assassinoknak, persze óriási burstot Akalinak és társaiknak
-aki a Collectort kitalálta azt elküldeném pszichiáterhez legszívesebben (crit és lethality egyben egy AD itemen, hogy adc-k azzal szaladgáljanak, nagyon faxa)
-összességében ismét a tankok xarul jártak, egy tank item sem olyan erős mint korábban
-AP Twitch az meg no comment ??!?! mi az a xar?!
Gyerekek, ez hol balanced?
Falra mászok ezektől az itemektől, nagyszerű season lesz, nem tudom más hogy gondolja?
Én nem tudom, nekem a tankok sem tűnnek gyengének, de tényleg nem sokat segített nekik a riot ezekkel az itemekkel🤨.
Azontúl úgy gondolom, hogy ez a “one shot” presseason nem fog sokáig tartani. Már most is erősen nerfelik a kutya f@szát is konkrétan. Én nem mondanám kifejezetten rossznak sem azért, de mindenképp meg kell még szokni. Akali tényleg undorító, de a tegnapi meccsemen azért elhoztam a lane-t ellene, úgyhogy nem lehetetlen.
Vayne eddig is egy rák volt, ezuát is az lesz.
A sunfirerel meg lehet mikrohullámozni baront, Brand eddig is szpihopata champ volt.
Kha zix túl erős a passzívja miatt, de mostmár nem csak akkor kell meggondolnia az assasinnak a támadást, amikor 3 evolvos Kaisára támad.
Ha minden unbalanced, akkor minden ugyan olyan erős tehát balanced. A régi jobb volt.
Egyedül a Kassadin, Anivia, és Ryze mainek panaszkodhatnak erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!