Ha veszek ps4-re gta 5-öt (cd-n) akkor is kell előfizetés az online-hoz??
Figyelt kérdés
2020. dec. 3. 08:56
1/9 anonim válasza:
Igen. Konzoloknál bármilyen játéknál az hogy játszhass online külön fizetős szolgáltatás.
3/9 anonim válasza:
#1 Azért ez így nem teljesen igaz. Vannak játékok, amiknek a multijához nem kell előfizetés. (A GTA V viszont nem ilyen.)
4/9 anonim válasza:
nemis értem sokan miért hiszik h ps nél egyáltalán nincs szükség ps plusra
sok embertől hallotam de ...
5/9 anonim válasza:
"#1 Azért ez így nem teljesen igaz. Vannak játékok, amiknek a multijához nem kell előfizetés."
Kérlek sorold ezeket a játékokat, csak mert nálam pl a Fortnitehoz is kéri ami egy ingyenes játék alapvetően.
6/9 anonim válasza:
7/9 anonim válasza:
Mai napig nem értem, hogy lehet rátuszkolni a GTA 5-öt egy CD-re, de avassatok be engem is!
És igen, kell előfizetés. Max. akkor nem kell, ha a játék f2p és teljesen online, azaz nincs single-player része. De még ez is függhet cégtől és játéktól, szóval ez sem egységes.
8/9 anonim válasza:
Úgy, hogy konzolokon manapság már Blu-ray lemezen vannak a játékok, nem CD-n. De ez hogy jön ide egyáltalán?
9/9 anonim válasza:
Úgy, hogy a kérdésben benne volt, hogy "cd-n"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!