Miért nem lehet sms formájában egyenleget feltölteni tippmixpro-ra?
Természetesen 30-as telefonszámról próbálok, ami még érvényes és nem többet töltenék fel, mint amennyi a telefon-egyenlegen van.
Nem szoktam sms-t küldeni, így amikor még meg se írtam az sms-t, véletlen elküldtem. Jött egy válasz-sms, hogy erősítsem meg a szándékot. De a semmin min erősítsek meg?
Volt egy másik sms küldés is, aminél nem nem azt a szöveget küldtem volna, amit kellett volna. Ekkor az volt a válaszsms, hogy érvénytelen formátum.
Aztán végre sikerült nem elütni semmit se, nem kihagyni semmit se és hiába. 1000ft-ot töltenék fel, de mindig csak az a válasz jön azonnal, hogy "sikertelen".
Le lett tiltva örökre a telefonszám, mert egy nap többször sikertelen sms-t küldtem róla? Más 30-as telefonszám nincs. Regisztrációnál megadtam a szükséges adatokat, ez se gond. Ma regisztráltam, de nem írtak olyant, hogy "első befizetésnél várni kell 24 órát, a regisztrációt követően".
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!