Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Elsősorban a cserkészekhez! M...

Elsősorban a cserkészekhez! Mit ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Segédőv vagyok egy kiscserkész őrsnél. Átlagban nyolc évesek. Kéne nekik örsit tartani de nem találkozhatunk személyesen a korona miatt. Leszerveztük a szülőkkel nagyjából hogy tartanán egy online foglalkozást de nem nagyon tudjuk hogy mit csinálhatnánk, nem hiszem hogy tudnánk velük csak beszélgetni pláne hogy nagyon energikusak. Tudtok ajánlani valami progit, játékot amit online is tudunk játszani?
2020. dec. 1. 19:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia, mi az őrsben, közös teázást tartottunk, vagy volt olyan, hogy közösen reggeliztünk. Őrsin szoktunk honfoglalózni. Cserkész korosztályú őrs őrsvezetője vagyok. Kiscserkészekkel esetleg készíthettek karácsony képeslapot, ha ottvan a szülő, hogy segítsen. A beszélgetéseket úgy oldanám meg, higy például ha a téma legjobb tábori élmény, azt lerajzolják, majd elmesélik az őrs tagjainak. Én a módszerek közül inkább a mesére mennék rá. Ajánlom figyelmedbe a kahootot, meg pinteresten is lehet kapni kreatív ötleteket. Remélem segítettem, ha még van kérdésed, akkor írj bátran.

Norbi, őv (121)

2020. dec. 15. 11:16
 2/2 Kamiiiiii válasza:
szia, mi olyat szoktunk játszani, hogy kapnak egy listát teljesen random tárgyakról, és azokat kell összeszedni a házból. Aki elsőnek végez, az nyer. Szerintem elég élvezhető, bár a sokadik alkalommal már unhatják.
2021. febr. 3. 11:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!