Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » El lehet adni az alap lovam?

El lehet adni az alap lovam?

Figyelt kérdés
Ugye a játék elején megcsináljuk az alap lovunkat. Láttam már másnál hogy nincs meg az alap lova, és az lenne a kérdés hogy azt el lehet adni? Csak mert vannak olyan küldetések amiket csak az alap lovaddal tudsz megcsinálni. Köszönöm ha válaszolsz:)

2020. dec. 1. 16:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem, az alaplovad sehogy sem tudod eladni.
2020. dec. 1. 17:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha esetleg videóst néztél, akinek nem volt, lehet hogy volt neki csak például az istállóban elvolt téve valahova
2020. dec. 4. 09:21
 3/5 A kérdező kommentje:
2. válaszolónak: nem, nem videóst néztem hanem meg szoktam nézni másnak a lovait ha szembe jönnek velem és az egyik lánynak három lova volt, és egyik se volt jorviki melegvérű, és ezért csodálkoztam
2020. dec. 5. 09:57
 4/5 anonim válasza:
Nem, az alap lovat nem lehet eladni mert kell egy küldetéshez is.
2020. dec. 5. 18:34
 5/5 Melinda Northfire(SSO) válasza:
Nem,nem lehet eladni.Több küldetéshez is kell ezért szerintem eggyértelmű hogy nem lehet eladni még nem csináltam meg az összes kezdő lovas küldit de szerintem max akkor lehet eladni ha azok megvannak am ha lehetne én már rég eladtam volnaxD
2021. márc. 30. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!