Az Assassin's Creed Odyssey-nél mit jelent az, hogy "kiplatinázni"?
Figyelt kérdés
Jó, persze, értem, hogy teljesen végig vinni, de meddig?
Csak a fősztorit? Vagy a fősztori mellett az összes mellékküldetést is? Netán ezek után az összes helyet fel kell fedezni, szinkronizálni, a fejvadászokat felfedezni, a Cultist-okat legyilkolni, az összes képességet megszerezni, az elérhető összes fejlesztést véghez vinni stb.
Illetve miben nyilvánul az meg, hogy ha kiplatinázom? Kapok érte valamit? A játék eredeti.
#Assassin's Creed #platinázni
2020. nov. 29. 16:18
1/4 anonim válasza:
A platina trófea feloldásához teljesíteni kell az összes többi trófeát.
2/4 A kérdező kommentje:
Na ez nekem most új. Milyen trófeákat kell teljesíteni? Holt tudom ezeket megnézni?
2020. nov. 29. 17:20
4/4 anonim válasza:
A ps4-nél minden játéknál van egy ilyen külön összegyűjthető trófeák oldal. A platina a "legjobb" trófea, de ahhoz hogy megkapd, minden egyes egyéb trófeát meg kell szerezni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!