Valakinek van UNDERTALE teóriája? Vagy ismer valamilyen ötletes teóriát?
Szerintem Mettaton eredetileg nem létezed, egy genocide után készítette Alphys ,hogy több esélyük legyen túlélni.[amikor először olvastam a beszélgetést megsajnáltalak, és egyik nap eszembe jutott ez az egész (így készült az én teóriám)]
remélem tetszik annak ellenére ,hogy ilyen rövid :3
Király teória, de mi van, ha előbb játszuk ki pacifistában?
Saját teória: Gaster nem egy csontváz, hanem egy ember (halott ember=csontváz). A lelke szétszóródott, és a szörnyekben kötött ki. Emiatt emlékszik minden szörny másmennyire a mentésekre, mert a különböző méretű lélek darabok külömböző mennyiségü DT-t tartalmaznak. Sansben van egy nagy darab, és Floweyban is, nem véletlen, hogy nem látjuk soha sem a lelküket. Sans Gasterblastere, és a tény, hogy Flowey tud arról, hogy ez egy játék szintén magyarázatot kapott. Ráadásul az idővonal csak úgy magyarázható, ha Flowey a hetedik (Chara + 6) gyerek után jött létre, de így Asriel lelkének a halála után több évig fenn kellett maradnia (az első gyerek érkezése előtt halt meg), miért nem porladt el? És mivel a szörnyeknek királysága van, nem véletlen, hogy nekik legendás az emberi technológia. És a Game Theory csatorna felvetette, hogy nem Alphys alkotta meg a tervrajzokat (a DT-ről), de honnan tudna Gaster a DT-ről, ha akkor még nem lett volna ott ember. És Sans is csak azért a genocideban támad, mert ott a tudtunkon kívűl összegyülytjük a lélek darabokat, így elég erős, hogy szembe száljon velünk.
Tényleg túl sok szabadidőm van.
Mi van akkor ha miután leűzték a szörnyeket szépen lasan neki áltak felépiteni a városukat és ezen idő alat mentek le a gyerekek vagy is több mentés és emlék van mint amiről mi tudunk.
Egyépkén nagyon ötletes teóriád van nekem tetszik :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!