Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Eltűnt a cukihalam(cuddlefish)?

Eltűnt a cukihalam(cuddlefish)?

Figyelt kérdés

Amikor ránéztem rákattintottam arra hogy ne kövessen, és elúszott. A bázisom közelében se találom, pedig ha nem engem követ ott kéne lennie.

Azóta elég sokat utaztam, a Lava zoneba is, de nem jött még vissza.

Minden nap eszembe jut és körülnézek hogy vissza-e jött. :(

Mikor fog visszajöni?

2020. nov. 26. 08:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
83%

"Csak ha egy halról kérdeztem nem tudom miért szórakozás kategória"

mert nem valodi a hal, hanem jatek...

2020. nov. 26. 09:25
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem, egy játékról kérdeztél de akkor sem kéne mindenkinek ilyeneket irnia. Játsz egy korábbi mentéssel. Abba még benne van lehet hogy így egy picit visszább jutsz de ha kell a hal akkor....
2020. nov. 26. 09:26
 13/19 A kérdező kommentje:
De az igazi halat is pont ugyan azért tartják. SZÓRAKOZÁSBÓL.
2020. nov. 26. 09:26
 14/19 A kérdező kommentje:

Sajnos elvesztek már a régebbi mentések, azóta már csináltam újakat. És akkor ugye a régebbiek törlődnek.

Megpróbálom megnézni azon a helyen ahol spawnoltam, hátha azt érzékeli a bázisomnak.

2020. nov. 26. 09:28
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

"De az igazi halat is pont ugyan azért tartják. SZÓRAKOZÁSBÓL"

Figyelj, a gond az az hogy nem véletlen vannak itt kategóriák.

Igazi élő hal, amit etetni kell az való az állatok kategóriába(vagy ahol eredetileg volt a kérdés).

Minden nem a "valós világban" élő hal, ami csak a játékokban van az a szórakozás/játékok kategóriába tartózik.

Remélem azért azt érted hogy mi a különbség 1 IGAZI és 1 játékban lévő állat között?

Ui: én is nagy Subnautica fan vagyok, most is azzal játszok szabadidőmben, de azért tudni kell a különbséget a játék és a valóság között. :)

2020. nov. 26. 09:40
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj egy játékról írtál. Szórakozás kategória. Lehet hogy te éppen az állatokat is annak gondolod de kaptak egy saját kategóriát. Mer mundjuk szeretnél tudni valamit az állatokról nem szórakozásból. Érted? Lehet hogy szórakoztatásból tartasz de nem mindenki mindig ilyenekről kérdezne. Pl hány foga van a nagy fehér cápának. beírod szórakozásba mert az állatok szórakoztatóak? Vagy a csgo csirkéket hogy lehet magadhoz kötni beírod állatoknak? És amúgy is te a subnauticáról kérdeztél az egy állat?
2020. nov. 26. 10:24
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
És ha rossz helyre írod olyan emberek válaszolnak akiknek fogalmuk sincs. Ők azért vannak itt mert ismerik az állatokat. Szórakozásban van a legtöbb játékos aki tudna segiteni
2020. nov. 26. 10:26
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezt meg kell érteni
2020. nov. 26. 10:26
 19/19 anonim válasza:

Kedves Kérdező! Nem tudom hogy esetleg aktuális-e még, de azért megírom. Sajnos a cukihaladat nem fogod visszakapni valószínűleg ha rákattintottál hogy ne kövessen téged és messzire mentél. De! :) Tudsz keresni másikat! Youtubeon nézd meg a tojás locationokat, és ott találsz majd. :)

Egyébként szerintem a cukihal az egyik legjobb dolog a játékban :)

2021. ápr. 23. 21:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!