Eltűnt a cukihalam(cuddlefish)?
Amikor ránéztem rákattintottam arra hogy ne kövessen, és elúszott. A bázisom közelében se találom, pedig ha nem engem követ ott kéne lennie.
Azóta elég sokat utaztam, a Lava zoneba is, de nem jött még vissza.
Minden nap eszembe jut és körülnézek hogy vissza-e jött. :(
Mikor fog visszajöni?
"Csak ha egy halról kérdeztem nem tudom miért szórakozás kategória"
mert nem valodi a hal, hanem jatek...
Sajnos elvesztek már a régebbi mentések, azóta már csináltam újakat. És akkor ugye a régebbiek törlődnek.
Megpróbálom megnézni azon a helyen ahol spawnoltam, hátha azt érzékeli a bázisomnak.
"De az igazi halat is pont ugyan azért tartják. SZÓRAKOZÁSBÓL"
Figyelj, a gond az az hogy nem véletlen vannak itt kategóriák.
Igazi élő hal, amit etetni kell az való az állatok kategóriába(vagy ahol eredetileg volt a kérdés).
Minden nem a "valós világban" élő hal, ami csak a játékokban van az a szórakozás/játékok kategóriába tartózik.
Remélem azért azt érted hogy mi a különbség 1 IGAZI és 1 játékban lévő állat között?
Ui: én is nagy Subnautica fan vagyok, most is azzal játszok szabadidőmben, de azért tudni kell a különbséget a játék és a valóság között. :)
Kedves Kérdező! Nem tudom hogy esetleg aktuális-e még, de azért megírom. Sajnos a cukihaladat nem fogod visszakapni valószínűleg ha rákattintottál hogy ne kövessen téged és messzire mentél. De! :) Tudsz keresni másikat! Youtubeon nézd meg a tojás locationokat, és ott találsz majd. :)
Egyébként szerintem a cukihal az egyik legjobb dolog a játékban :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!