Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi történt Joe-val? (Mafia 2)

Caitlyn03 kérdése:

Mi történt Joe-val? (Mafia 2)

Figyelt kérdés
Szóval... Ugye a végén külön autóba ül Vito és Joe... Joe-t máshova viszik. Mi történik vele, túléli?

2020. nov. 25. 10:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyértelmű hogy kivégzik. De ki tudja. Lehet hogy a történet írója a fejében tett egy csavart, és mivel nem láthatjuk hogy mi is lesz végül Joe-val, ezért el akar egy kicsit gondolkodtatni. De valószínüleg megölik.
2020. nov. 25. 11:23
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
"Hivatalosan" nem lehet tudni, valszeg megölték
2020. nov. 25. 13:11
 3/11 A kérdező kommentje:
Hallottam egy olyat is, hogy a Mafia 3 végen megjelenik Joe. Aztán nem tudom, még nem játszottam végig. :))
2020. nov. 25. 18:37
 4/11 A kérdező kommentje:
2020. nov. 25. 18:37
 5/11 anonim ***** válasza:
61%

Én úgy emlékszem megölik a végén legalábbis én úgy fogtam fel rohadt szomorú is voltam xD majdnem bőgtem is hogy most miért kellett.

A hármat utána rögtön le is szedtem de a rohadt laptopom 90fokosra melegszik alatta így nem tudtam még végig játszani én se:(((

2020. nov. 25. 19:40
 6/11 A kérdező kommentje:
Jaaaj, én is majdnem megkönnyeztem. Én is azon gondolkodom hogy a 3-ast letöltöm, kijátszom.
2020. nov. 25. 20:34
 7/11 anonim ***** válasza:
65%
Nekem csak annyi bajom volt azzal hogy nem konkrét folytatás más a főszereplő, de ha valamilyen módon össze fonódik a sztori akkor mindenféle képp toljad, de adtam neki esélyt csak a laptopom nem... (vegigjátszásokat meg direkt nem néztem így nem vágom pontosan a harmadik történetét.)
2020. nov. 25. 21:34
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Megölik sz tem is.
2020. nov. 26. 05:26
 9/11 anonim ***** válasza:
71%
A Mafia III-at ennyiért nem érdemes végigjátszani, rettenetesen unalmas, repetitív játék, kvázi sztori nélkül. Csomó helyen Rambo-stílusban meg kell ölj csomó embert, hogy átvedd a város negyedei fölötti irányítást. Joe nem szerepel benne, csak egy mellékküldetésben mondja valaki, hogy "hát azt hiszem, hogy megmurdelt".
2020. nov. 26. 07:13
 10/11 anonim ***** válasza:
82%
Nem tudom, miért vannak úgy oda az emberek Joe-ért, szerintem hihetetlenül irritáló egy figura volt.
2020. nov. 26. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!