Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » SSO (star stable) ez vmi bugg...

SSO (star stable) ez vmi bugg sso-ban hogy kaptam egy lovat?!

Figyelt kérdés

Szoval 2 lovam volt tegnao, 1 tinker es az alap, plusz 851 sc

Ma este beleptem, es van egy jorviki kezdő póni az istallomban akin lehet lovagolni is meg minden de ugyanugy 851 scm van! Ez igy most mi?

2020. nov. 24. 20:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem szokott csak úgy az sso random lovakat adni a játékosoknak. Ha nem fogott az sc-d akkor valószínűleg nem törték fely
2020. nov. 24. 23:14
 2/2 A kérdező kommentje:

De akkor hogy?!🤣

Bár..ami azt illleti...az unokatesóm az egyetlen akinek megadtam a jelszavamat (ez egy 16-os szintű rider kiskari), és csak ő (meg en néha) szokott vele játszani, és pont 1 hete könyörgött hogy megvehesse azt a pónit (de persze nemet mondtam, mert erre a karira sose veszek sc-t, szépen gyűjtögetem, és 1 lovat már engedtem neki, azt se edzi ki.)..

Szóval fura...

Meg az SC számra sem emlékeztem pontosan amúgy, de ő aztmondta hogy tegnap is 851 volt.

Nem tudom...

Eddig sose költött sc-t ha én azt mondtam neki hogy nem.

Tanácstalan vagyok..

2020. nov. 25. 09:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!