Az új Call of Duty részek közül melyik hasonlít leginkább a régi klasszikus,high-tech nélküli katonás játékra,ami egyben a legélvezhetőbb online is?
Figyelt kérdés
Én még a régi modern warfare szériával játszottam utoljára online 8-10 éve,szóval hasonlóra gondolok,csak nyílván profibb grafikai köntösben.
A segítséget,válaszokat előre is köszönöm!
2020. nov. 23. 20:58
1/4 A kérdező kommentje:
Ja,és ha ez számít,PS4 ről lenne szó!
2020. nov. 23. 21:00
2/4 anonim válasza:
Az MW felújítások😅
Idk, még nem játszottam a Cold Warral, de az úgy tünik, hogy fel eleveníti a régi részek hangulatát
3/4 anonim válasza:
Az a baj játékosok vannak kevés a régi részekbwen.
4/4 anonim válasza:
Természetesen az új (2019-es) Modern Warfare. Az "élvezhetőség" személyfüggő, én imádom a játékot, a fegyvereket, de viszont a pályák iszonyúak, és a campereknek kedveznek. Lehet ekézni a futurisztikus CoD-okat, de tény, hogy azokban szinte lehetetlen volt campelni, a Modern Warfare meg visszacsalogatta az összes sarkokban lapítós, bokrok közt hasalós sunyi rohadékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!