Wow még mindig népszerű- igaz már jóval kevésbé-, de hasonló kategóriájú mmorpg-t nem tudok, szóval követem :)
2020. nov. 23. 17:24
2/10 anonim válasza:
A wow az időmilliomosoknak van.
2020. nov. 23. 17:31
3/10 anonim válasza:
Hát most a Genshin Impact lett felkapva ami mmorpg
A wow, lol, valorant, csgo, fortnite, dota2, minecraft, call of duty meg az ilyen online játékokkal is sokan játszanak. Lányoknál még a sims sem esett ki a divatból :)
2020. nov. 23. 17:38
4/10 anonim válasza:
#3-asnak:
A Genshin Impact mióta lett mmorpg?!?!?? xDD VAN lehetőség CO-OP/multira benne ez igaz, DE alapvetően Single player játék. Kérlek azért a szezont ne keverjük a fazonnal.
lol,dota meg MOBA és nem MMORPG. xD Azok közül amit írtál egyedül csak a WoW sorolható mmorpg-k közé. Sims mint mmorpg?!?!?!? Na arra befizetek. xD
MMORPG-k:
Tera
SoulWorker
Guild Wars 2
Blade and Souls
Star Wars: The Old Republic
Black Desert Online
A már említett WoW
Vindictus
Aion
Scarlet Blade(privát szervere van csak)
Ezek azok az MMORPG-k amik mai nap is "népszerúek".
2020. nov. 23. 19:08
5/10 anonim válasza:
WoW már sokkal ekvésbé idöigényes mint a régi idökben
2020. nov. 24. 00:03
6/10 anonim válasza:
#5 nem mondanám, régen heti 3-4 óra alatt megvolt a kötelező arena cap, raid hogy meglegyen a legjobb gear ez volt a serious content és utána ha akartál csinálhattál mást fókuszálhattál más karaktereidre vagy haverokkal valamit csináltatok. Most meg hetente lekell tolnod normal hc és mythic raidet mythic + okat a reforged system miatt és egy rakat artifact farmolást mert lemaradsz/ utobbi a holnap utáni kiegben is ugyan igy lessz.
2020. nov. 24. 00:57
7/10 anonim válasza:
Kieg majd kiderül milyen, kb 5 perce lettem 51, msot emgyek első terkora, de remélem kevésbé lesz grindelős mint BfA.
2020. nov. 24. 01:03
8/10 anonim válasza:
Az a fontos, hogy népszerű legyen, vagy az, hogy jó legyen?
2020. nov. 26. 10:42
9/10 A kérdező kommentje:
Mindkettő,de szeretem ha nagy és aktív játékosközösség van.
2020. nov. 26. 10:49
10/10 anonim válasza:
#8 engem érdekelne a "jó" része a listádnak, hátha találok valamit ami leköt. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!