Ismét egy, a cenzúrázatlan Minecraft beli könyvtárról lenne egy kérdésem. Mi a baj?
Figyelt kérdés
Érvénytelen munkamenet
Ezt írja ki, mikor csatlakozni próbálok. A legújabb verzióval vagyok, és látom, hogy megy a szerver. Miért nem tudok belépni?
2020. nov. 22. 20:07
11/14 Gofrisütő válasza:
Elnézést kérek a válaszadó társaimért. Ha van valami kérdésed, ne használd ezt az oldalt, mert a válaszok 95%a baromság.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, azt hiszem. 😅 Megoldottam közben szerencsére. 🙂 Tudsz ajánlani alternatívát?
2020. dec. 29. 21:21
13/14 Gofrisütő válasza:
A videó alatt (amiben bemutatják a szervert) le tudod tölteni a világot. Egy mappát, vagy egy zip fáljt fogsz kapni. Ha az utóbbi, akkor lépj bele. Vagy a zip fálj a mappa vagy a zipben van a világ mappája. Ha az elöbbi, akkor ki kell csomagolni, 7-zipet tudom ajánlani. Ha az utóbbi, akkor csak húzd ki az asztalra Onnan tudod megállapítani, hogy benne van-e, vagy maga a zip a map, hogy ha a zip a map akkor benne kell lennie olyan mappáknak, hogy achigments, bioms, stb. Ha pedig benne van, akkor a zipben van egy mappa AMIBEN vannak ezek a mappák. Ezztán megvan a map, valószínüleg uncensored libary a neve, ha azt akarod, hogy a világnak más legyen a neve, nevezd át. Az ékezetek asszem tűri, de különleges karaktereket ne használj! Keress rá, hogy %appdata% (a win gomb megnyomása után) és nyomj a .minecraft (asszem nálad .tlauncher lesz) mappára, majd a saves mappára. Ott lesznek a világaid. Oda másold be a letöltött mappát, és remélhetőleg ott lesz a világaid között. Ha valami nem működik, nézz tutorialokat YTon. Remélem tudtam segíteni.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de már megoldódott. 🙂
2020. dec. 30. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!