Miért ilyen a bf5?
Figyelt kérdés
Napokban vettem meg a battlefield 5 öt, és azt tapasztaltam, hogy elég szemcsés nálam a játék. A bf1 teljesen jó volt, de a bf5 valamiért szemcsécs, pedig 1980*1080 a full screen resolution. Mitől lehet ez?2020. nov. 21. 18:49
1/11 Közveszélyes Kontár válasza:
nincs olyan opcioja hogy FilmGrain? (On/Off vagy %)
mert valamely jatekokban van ilyen
sajnos nincs meg nekem, de abbol adodoan hogy van filmszeru kuldetese ugyvelem hogy lehet ilyen opcioja
vagy vga beallitasoknal is erdemes nezelodni
2/11 Közveszélyes Kontár válasza:
vagy masik dolog pedig a Resulution Scale (Scaling)
Ami egy ertek lenyegeben %
a felbontasodon belul anjatek valojaban mas felbontast hasznal kisebbet vagy nagyobbat is tud
3/11 A kérdező kommentje:
De van, eddig off volt. Onra kène állítanom?
2020. nov. 21. 19:21
4/11 A kérdező kommentje:
A resolution scalet amikor feljebb vettem nem lett jobb. Most 100 on van
2020. nov. 21. 19:26
5/11 Közveszélyes Kontár válasza:
#4 ok
#3 nem, az on al szemcsesited
kepet tudsz feltenni rola? Vagy videot?
6/11 Közveszélyes Kontár válasza:
ja elfelejtettem hogy milyen a videokartyad? Es legfrissebb drivere?
7/11 A kérdező kommentje:
igen, legfrissebb a driver nem tudom hogy milyen, és egy amd radeon r9 380 am van. úgy tervezen nemsokára veszek egy erősebbet. Képet nem, tudok küldeni
2020. nov. 21. 19:46
8/11 Közveszélyes Kontár válasza:
Temporal anti-aliasing (TAA)
ha van ilyen beallitas probald kikapcsolni es hogy jo(bb) e ugy
illetve ha vannak kulonbozo Anti-aliasing modok vagy fokozatok azokat probalgasd
ahogy anisotropic filtering el is szorakozhatsz ugyanigy
9/11 A kérdező kommentje:
Lehet hogy a viudeó kártyám miatt van? de akkor a bf1 miért nem szemcsés? Hiszen ugyan azon a játék motoron fut
2020. nov. 21. 19:48
10/11 A kérdező kommentje:
8 : ok, megpróbálom
2020. nov. 21. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!