A Death Stranding szerintetek online vagy ál/fél online?
Pl havernál is, meg streamekbe is láttam hogy pár építmény centire ugyan ott van.
Vagy ott a játék eleji/végi Igor létrája, mászókötele.
(ami az elején tudom hogy tutorial, de a későbbiekben is találkoztam ugyan ott lévő dolgokkal)
Nem lehet hogy hasonlatosan a Mobilos Mortal Kombat hoz, csak a felhasználónevek igaziak.
Pl xy likeolta a létrámat, közbe meg tök olyan érzésem volt végig hogy ezeket, vagy a közös szekrény dolgait, rakományok rábízását, majd kézbesítését a játék generálja random.
Az egész végigjátszás során nem tudtam egy hasznos építményt építeni, mert már mindenhol volt valami ami kéne oda. (magánszoba, akkutöltő, stb) Vagy senki sem bízott rám egy szállítmányt sem. Viszont én rábíztam másra. És jött az üzenet hogy leszállította.
Aztán ott vannak a pvk, ezek is statikusan, mindig ugyanott vannak, mindig ugyanott ered el az eső, stb, stb..
Szóval olyan offline feelingje van az egésznek, mindez úgy hogy egyfajta "egyedi online" ként van tálalva. Ami van is ugyan látszólag, de nem lehet hogy ezeket csak a játék generálja? A likekokat, ott hagyott járműveket, vagy a feketemasszás harc közbeni segítő tárgydobálókat, stb, stb..
Hozzáteszem volt 1 jelenet amikor a kidurrantgatós pvket lőttem a vége felé, volt egy villanás és az egyik pvt kilőtte valaki. Bár ez is lehet simán a játék része.
Szóval online ez vagy álonline szerintetek?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!