Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » GTA 6 Mikor jön ki?

GTA 6 Mikor jön ki?

Figyelt kérdés

2020. nov. 14. 17:57
1 2
 11/17 GepEpito ***** válasza:
25%
Mindenféleképpen lesz. Ha most a CD Projekt sikert arat akkor nagyon gyorsan jönni fog a gta6, ha kudarc lesz az egész akkor még soká, akár 5 évet is kell majd várni az új gta-ra. Viszont ott már igaz lesz a fotó realisztikus megjelenés. A gta 5nek a grafikája már rég nem a legjobb, ha 8k-ra van véve akkor sem. Már csak ezért is lesz hamarosan egy új gta. Meg gondolom nem akar lemaradni a ps5 bevételről sem... Ezért is lesz gta6
2020. nov. 16. 23:15
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi köze a Cyberpunk sikerének a következő GTA-hoz? Azt max megértem hogy nagyobb címeket kicsit eltolnak mert nem akarnak a Cyberpunk-al együtt megjelenni.
2020. nov. 17. 02:06
 13/17 GepEpito ***** válasza:
0%
jajjj hát mindenki tudja hogy mire megy ki itt a tyúk játéka. Nyilván ez nem egy új cod kopi lesz hanem egy gta koppancs. És ezt jóóól tudják a rokik ezért izgulnak. De most persze ha cybertől függetlenül meg fognak jelenni gta gammák mert ez egy végtelen mély lehetőségeket adó gamma. Csak azért jó lenne ha nem 5-7 évenként hanem 2-3 évenként jönne ki egy gta.
2020. nov. 17. 02:14
 14/17 anonim ***** válasza:
94%
Nem befolyásolják őket a PS5-ös bevételek. PS4-re sem adtak ki új GTA-t, csak a GTA V kicsit feljavított verzióját. PS5-re is jön majd egy feljavított verzió, szóval ott is elérnek majd mindenkit a multival, bár a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően már most is.
2020. nov. 17. 07:12
 15/17 GepEpito ***** válasza:
92%
hát én egy ingyenes verziót.. használok tehát a multis része nem működik a gtanak de én nem tudom hogy mit lehet azon szeretni. Egy pár tesztet megnéztem róla, hát. Bár nekem a San Andreas része sem tetszett, mármint a multis része. A GTA nem a multira való szerintem. A multis játékok császárai és istenei a Battlefield és a Cod sorozat még mindig. És remélem hogy nem lesz igazad. Nagy csalódás lenne ha a új bivajállat ps5 gépre egy gagyi gta 5 jönne ki.
2020. nov. 17. 07:22
 16/17 anonim ***** válasza:
53%
Egyébként jelenleg tényleg a 2022-23 a legreálisabb megjelenési időpont. A Rockstar általában ősszel szereti bejelenteni a játékait, amiről valószínűleg már lecsúsztunk (hacsak nem az új GTA Online frissítés fog utalni a következő részre, de a klasszikus, Rockstar Newswire-en megjelenő híre nem számítok a fent említett frissítés miatt, nem terelnék el róla a figyelmet). A bejelentést általában 2 év hype követi, szóval most így leírva már a 2022 is necces. :D
2020. nov. 17. 07:22
 17/17 anonim ***** válasza:
85%
#15 Én eleinte nagyon szerettem a GTA Online multiját, nekem ez az idióta irányzat (repülő motorok, idióta jelmezek, stb) viszont teljesen elvettem a kedvem. De sokan nem így vannak vele, ezért nagyon pörög a multi. Szerintem a legtöbben egyébként nem ezek miatt az idóta tartalmak miatt játszanak vele, hanem azért, mert GTA-zni akarnak. Sokaknak a GTA a játék, tehát nem is nagyon játszanak mással, az Online viszont nem olyan repetitív, mint a singleplayer ezért inkább azt nyomják. Én is így voltam ezzel.
2020. nov. 17. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!