Kezdő lol közösség van valahol?
Figyelt kérdés
Vagy van aki játszana velem? Tök rosszul érzem magam, mindíg pro játékosokkal dob össze (vagy legalább jobbakkal mint én), én vagyok a legrosszabb, így mindíg engem szidnak és úgy érzem miattam (is) veszítünk. Gondoltam talán hozzám hasonló kezdőkkel jobban menne és tudnánk egymásnak segíteni. 🥺
Köszi a választ!
2020. nov. 13. 18:24
1/11 anonim válasza:
Én már például nem lennék jó neked, de van pár barátom akik kisebb szintuek, és ha akarod megtudom mondani a nevüket
2/11 anonim válasza:
Attól függ mennyire vagy kezdő? Az alapokra már ráéreztél?
3/11 anonim válasza:
Szia. Én már régebb óta játszok, és én videókból tanultam meg lolozni. pl a LoL Analyst csatorna töléletes kezdő praktikák bemutatására mint a wardolás, kite, lane manegment... Ha szeretnél magyar nyelvű tanácsokat kapni írj privátban :)
4/11 Eragon176 válasza:
Szia! Én is kezdő vagyok, így ha van DC-d és esetleg privátban meg is adod, akkor játszhatunk együtt (25ös az accom, de sose voltam magasabb 30nál és elég kezdő vagyok). Btw ha tudok neked újat mutatni/mondani szívesen segítek is és ajánlom KissAdamAK videóit és streamjeit.
5/11 anonim válasza:
Régebben tényleg AK videói voltak a legjobbak,de már van jobb is nála. TechnovikingTV -nél nincs jobb.
6/11 anonim válasza:
Szia én is szívesen játszanék veled
7/11 anonim válasza:
Hello! Én is csatlakoznék. Support karakterrel szeretek lenni. De kellenének ehhez társak is.Kalmopyrin77 néven futok a játékban. Az alapokat ismerem. 2-3 karakterrel egész ügyes vagyok.
8/11 anonim válasza:
Sziasztok!
Aki akar engem is felvehet.
Privátba szivesen leírom a nevem
9/11 A kérdező kommentje:
Hali! Bocsi hogy ilyen későn válaszolok, remélem még aktuálisak az ajánlatok! :D
2020. dec. 3. 13:50
10/11 A kérdező kommentje:
Egyébként köszi a segítséget!
2020. dec. 3. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!