Meddig bírja egy sisal darts tábla a gyűrődést?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy darts táblát, bár nem tudom mennyire jók ezek a fajták. Volt régebben műanyag táblám, most már szeretnék egy komolyabbat.2020. nov. 13. 17:28
1/5 anonim válasza:
Rendszeres játék mellett is bírja egy 2-3 évig egy jó tábla. Ez alatt persze nem napi több órát értek, mondjuk napi 30-45 perc dobálást. Szerintem mindenképpen jó befektetés egy sisal tábla. Winmau Blade 5-öt vagy One80 Gladiator 3-at a legérdemesebb venni.
2/5 A kérdező kommentje:
Ment a zöld, köszönöm! A sisal-t ki lehet cserélni, amikor már felmondta a szolgálatot?
2020. nov. 13. 21:17
3/5 anonim válasza:
Nem vagyok benne biztos hogy mire gondolsz de ilyenkor új táblát kell venni. Persze az rajtad áll hogy meddig használod a táblát, mikor mondod azt hogy most már veszel egy újat. Ami nagyon fontos, hogy forgatni kell a táblát, lehetőleg hetente egyszer hogy ne egy szektort dobálj szét hanem egyenletesen használódjon a tábla.
4/5 A kérdező kommentje:
Na ezt nem tudtam. Köszönöm még egyszer
2020. nov. 14. 00:28
5/5 anonim válasza:
A forgatás gyakorisága attól is függ, hogy mit játszol. Ha pl. minden nap 1 órát 501-ezel akkor valószínűleg a 20-as szektor hamarabb fog használódni, tehát érdemes akár minden nap forgatni 1 szektornyit. Ha más játékokat is játszol pl. cricket, around the world, bob's 27 akkor nyílván az összes szektor szinte egyformán használódik tehát elég a heti 1 forgatás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!