Itt is van magyar felirat?
Figyelt kérdés
Szeretnék majd venni egy PS5-öt, abból is a digitális kiadást. Az első játék amit megszeretnék venni rá a Spider-Man PS4 lenne. Megnéztem a PS Store-ban de ott nem írja a magyar nyelvet mint felirat, de más játékoknál igen. Tehát a digitális verziónál nincs magyar felirat, vagy ugyanúgy van?2020. nov. 12. 09:33
1/6 anonim válasza:
szerintem tanulj meg angolul, az a biztos
2/6 A kérdező kommentje:
Tudok angolul, csak ha lenne lehetőség, hogy magyar felirattal játszak, egy kis pozitívum lenne számomra :D
2020. nov. 12. 11:45
3/6 anonim válasza:
miért? nem jobb gyakorolni a nyelvet? nem tudom te hogy vagy vele, de nekem a magyar felirat (de főleg a szinkron) nagyon cringe, annyiszor fordítanak félre, borzalom
4/6 A kérdező kommentje:
És azért mert neked cringe, senki ne is használja vagy mi? Naponta használom az angolt, csak én szeretem ha egy játéknak van magyar felirata
2020. nov. 12. 12:26
5/6 anonim válasza:
#4 ez az én véleményem, ahogy írtam is. nem egy objektív tény. én személy szerint az eredetit preferálom
6/6 anonim válasza:
Ha a magyar Store-on veszed, szerintem tuti lesz hozzá magyar felirat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!