Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem engedi anyám hogy...

Miért nem engedi anyám hogy megvegyem a FIFA 21-et?

Figyelt kérdés

Mivel ismét online oktatás lesz így szeretnék valami szabadidős elfoglaltságot magamnak ezért megvenném az új fifát.

Anyámnak elmondtam és el kezdett picit üvöltve hogy minek, hülyeségekre ne költsd a SAJÁT PÉNZED (miközben a családom többi tagja meg anyu is veszi pl a Dohányt ami aztán nagyon hasznos dolog :(( (apámnak amúgy teljesen mindegy mit csinálok)

De mit mondjak neki így nagyon fogok unatkozni(ha kész vagyok a feladatokkal persze) mert konditerem is zárva lesz haverokkal nem mindennap találkozok:(

2020. nov. 9. 21:18
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Utoljára FIFA 08 al játszottam ezért gondoltam hogy most megveszem.

A pénz nyáron szereztem úgy hogy Pápán kertjén dolgoztam.

2020. nov. 10. 05:20
 12/17 A kérdező kommentje:
Egyébként kérhetnék tanácsokat hogy mit anyámnak?
2020. nov. 10. 05:22
 13/17 A kérdező kommentje:
'Saját pénze, saját dolga, mire költi" ez így igaz de anya meg sem érti meg😕
2020. nov. 10. 05:24
 14/17 anonim ***** válasza:
44%
Anyukád tudja, hogy a Fifa 21 szakújságírói tesztjére az IGN pontosan azt csinálta mint az EA. Kiadta a Fifa 20 tesztjét szó szerint, csak rosszabb pontszámmal.
2020. nov. 10. 11:47
 15/17 A kérdező kommentje:
Még mindig nem engedi meg xddd
2020. nov. 10. 21:04
 16/17 anonim ***** válasza:
#11: Na, ezt jó, hogy leírtad, mert Xbox kontroller nélkül ha nem is teljesen játszhatatlan, de azért nagyon-nagyon nehézkes a mai FIFA-k irányítása. Konkrétan vannak olyan cselek, amiket kizárólag a kontroller jobb oldali analóg karjával lehet előcsalni, sehogy máshogy.
2020. nov. 10. 22:49
 17/17 anonim ***** válasza:
45%
Inkább vedd meg a PES-t! Az EA egy hulladék cég lett, a Konami mérföldekkel előtte van.
2020. dec. 12. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!