Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valaki játsza az AION nevű...

Valaki játsza az AION nevű játékot?

Figyelt kérdés
Tegnap kezdtem el és 20as szinten vagyok de nagyon sokmindenhez nem értek még és az angolom se túl profi. Azt megértem, hogy mi a küldetésem de angolul barátkozni a játékban nem nagyon tudok. Van valamilyen magyar szerver ahol vannak magyarok vagy ilyesmi? Esetleg ahova sokan járnak, és játszhatnék néha velük egy kicsit, esetleg segítséget kérni?

2020. nov. 9. 11:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

A magyar szerver mar 10 eve halott. Ahogy a legtobb privat is.

Meg mindig az eredetin vannak a legtobben.

Kerdes hogy te melyik verziot toltotted le.

2020. nov. 9. 16:43
 2/13 A kérdező kommentje:

Kár, hogy elhanyagolták, pedig ezt jó muri lehetne többen játszani. Nemtudom pontosan nem figyeltem. Azt hiszem 7.7es verzióm van. Innen töltöttem le:

[link]

Ha bejelentkezek az oldalra azt irja 7.7 szóval gondolom azom van, de hol tudom ezt pontosan megnézni?

2020. nov. 10. 10:09
 3/13 anonim ***** válasza:

A jatek verzioja valoban 7.7

A lokalizacio volt fontos, minden kontinens maskepp kezeli a jatekot. Neked az Europai van meg.

A jatek valoban szorakoztato... Volt, ugy 2009 es 2014 kozott.

Melyik szerverre mentel? Mert 2 angol, 1 nemet es 1 francia van.

Stormwing-en asmo oldalon van karim, neha neha belebotlok magyarokba, pedig nem vagyok aktív jatekos.

2020. nov. 10. 10:44
 4/13 A kérdező kommentje:
Angol szerveren vagyok amikor be kellett lepni akkor az elson volt es ugy is hagytam valami INLvagy ilyesmi de volt benne I a tobbiben meg azt hiszem nem. A lenyeg az hogy a legelso szerverhez csatlakoztam es Elyos vagyok. Tervezem kiprobalni az Asmot is de egyenlore ezzel ismerkedek. Tegnap delelott kezdtem egesz jo vagyok 40es szint es kicsit mar meg is tanultam valamennyi dolgot.:D De azért jó lenne mégis magyarokkal összefutni. ^.^
2020. nov. 10. 17:20
 5/13 A kérdező kommentje:
Ami érdekel igazán, hogy hol tudok vásárolni armort fegyvert meg szárnyat stb. Mert sehol nem találok boltot se ilyesmit pedig úgy tudom van valahol. Eddig csak küldetésekből kaptam ruhát és fegyvert.
2020. nov. 10. 17:28
 6/13 anonim ***** válasza:

Fejlodes alatt csak questekbol kapsz.

A gear 75 felett kezdodik. Ott meg tucatnyi opciod van, csak gyujtsd ossze ami kell hozza.

2020. nov. 10. 17:45
 7/13 A kérdező kommentje:

Meddig számít fejlődésnek?

És mi az a Gear? (Bocsi a tudatlanságomért) ^.^'

2020. nov. 11. 00:18
 8/13 anonim ***** válasza:

Fejlodes mig xp-t gyujtesz a szintlepeshez.

Gear = minden felszereles amit a karaktered hord.

2020. nov. 11. 05:37
 9/13 A kérdező kommentje:
Értem. És van olyan akitől kérdezhetek dolgokat? Nem akarom itt szét spamelni a kérdés alatt. :D
2020. nov. 11. 18:42
 10/13 anonim ***** válasza:

Pedig nagyobb az eselyed itt valaszt kapni.

Vagy a jatek hivatalos discordjan.

2020. nov. 11. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!