Játékokat keresek windows 10re. Van ötletetek?
Unalom van, jöhet bármi és majd mondom mi tedszik és mi nem, de horror játékokért viszont nem nagyon rajongok, szóval légyszi ne mondjatok horrort. (Pubg, Fortnite, Apex Legends és hasonlók kizárva.)
Az ár nem számít. (Nem vagyok gazdag, de majd kigyűjtök rá valahogy)
steamon nezelodj es kesz
FarCry osszes...
vagy CrySis ha tetszenek
DyingLight
persze "horror" ez mert zombis... meg hat elozo kettoben is lehetnek horror jelenetek
ahogy pl. Fallout osszesben is...
Igen, nézelődtem Steamen, de valahogy nem keltik fel a kíváncsiságomat nagyon, ezért tettem közzé, hogy vannak-e ötletetek.
Mindegy az évjárat.
Detroit: Become Human
Playstation exkluzív cím volt. de kiadták végül PC-re is. Alapból tartalmaz magyar feliratot (a menüben is) csak be kell állítani. Ez egy interaktív animációs scifi film/játék. Az egyik legösszetettebb narratív történetalapú játék, nem csak a döntéseiddel alakítod a sztorit hanem a QTE (Quick Time Event) sikeres/sikertelen teljesítésével is. Több kisebb fejezetből áll, mindegyik fejezetnek több befejezése is lehet, és az általad játszott vonalon kapcsolódik a többihez. Hogy mennyire összetett, a fejezetek végi ágrajzon lehet megtekinteni. Azzal, hogy adott helyzetben "A" útvonalat választottad, "B" útvonal zárva maradt, ami viszont nyílt tovább "C" majd "D"-re is. Hogy tényleg mennyire összetett bizonyítja, hogy három karaktert irányítasz, akik hatással tudnak lenni a másik karakterek történetére. A pillangóhatás érvényesül, soha nem tudod melyik válasz, döntés, tett számít igazából a játékban, amiről azt hiszed nem fontos, több órányi játék után visszaköszön. A három történetszál pedig össze is fut egy vagy több ponton is. Az összetettség miatt a játék amit játszol kis túlzással egyedi lesz. A készítők nem gatyáztak: a három főszereplő is meghalhat előbb vagy utóbb. Az is egy történet.
A történet szerint 2038-ban járunk, a világon az emberek életét az androidok - emberi kinézetű robotok - segítik. Elvégzik a házimunkát, a monoton munkát, a veszélyes munkát. Annyira jól helyettesítik az embereket, hogy a munkanélküliek száma az egekben, ezért az emberek egy része gyűlöli az androidokat, a másik rész meg egyfajta pótolható géprabszolgaként tekint csak rájuk. Három androidot irányítunk:
- Kara: egy munkanélküli, alkoholista, drogfüggő, dühkezelési problémákkal küzdő egyedülálló apa és kislánya házvezetőnő androidja
- Marcus: egy idős, beteg festőművész ápoló androidja. Az idős festőművész fiaként szereti Marcus-t.
- Connor: az androidokat gyártó CyberLife prototípusa. Connor a rendőrség számára készült, egy nyomozó android, aki azokban a bűncselekményekben segíti a rendőrséget, ahol az elkövető android volt. Ezek az androidok a deviánsok, akik kitörnek a programból és saját akaratuk lesz, öntudatra kelnek.
Csak ajánlani tudom, olyan mintha egy Netflix vagy HBOGO sorozatot néznél. Érdemes minden magazint elolvasni amit a különböző helyszíneken lehet találni, a benne lévő cikkek bemutatják a játékbeli világot politikailag, társadalmilag, technológiailag illetve egyfajta jövőképet is festenek elénk. Ugyanígy érdemes a TV-knél a híradásokat is megnézni. Külön érdekesség a menüben található néni, aki nagyjából a játék felétől kommentálja is a játékot, így érdemes kilépni a menübe néha. Játék indításakor köszönt, "örül" hogy lát téged. Furcsa élmény.
#5 ismerem, meg is van Ps4-en, ki is vittem.
#4 majd utánna nézek valamelyiknek, köszi.
VR rendszerre gyujtogess, vegulis ez eletreszolo dolog igy evek mulva is tervezheted csak vedd tervbe :)
mivel oda mar most sok erdekesseg van es biztos boven lesz is
es az uj ket konzol is pl.
raersz kapkodni nem kell
Xy4
#7 Nem rossz ötlet a vr szemüveg, köszi!
#8 Agyalok rajta, hogy megvegyem az egyiket, de lehet csak az újat fogom.
#9 Megvan nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!