Tudnátok nekem olyan játékokat mondani ahol úgymond mindig van mit csinálni?
Nemrég elkezdtem játszani a Genshin Impact-tel, és többek közt azt szeretem benne, hogy mindig van mit csinálnom, vannak kihívások, ládák, side questek, stb. Nem kell várnom új feladatra, mert az npc-k is adnak néha. Valamint az is plusz pont hogy nem pay to win. Tudnátok mondani hasonló játékokat?
Köszi a segítséget előre is ^^
Path of exile.
Akkor fogod befejezni a jatekot mikor lekapcsoljak a szervereket...
#4 köszi, utánanézek!
#5 pont nemrég kezdtem újra játszani vele 😁
Jack and dexter !
Hihetetlen milyen jó játék, hónapokig el lehet vele játszani, szép a grafikája, és tele van küldetéssel,megoldandó feladatokkal, amik nem mindig egyszerűek,sőt van ami kimondottan nehéz,de csak oly mértékben, hogy legyen kedved sokadszorra is próbálkozni.Persze ez a játék csak akkor fog tetszeni, ha van benned egy kis "gyerekesség".
A játék megjelent, ps2-re, ps3-ra is. Három része van, Ps3-ra egy lemezen is meg lehet venni. Megunhatatlan, földön,vízen,levegőben vannak a küldetések.
Blade and Soul
Nagyon jó sztori, rengeteg küldetés, dungeon és class. Szóval ha az első 3-mat megcsináltad, újra is kezdheted egy másik karakterrel (akár ugyanazzal a kinézettel is), teljesen más class-szal, képességekkel, stb. Egy hátránya van, hogy eléggé p2w, de ha nem akarsz kompetitíven játszani, akkor annyira nem vészes. Nincs olyan tárgy a játékban, amit ne tudnál valódi pénz nélkül megszerezni, szóval csak a kitartásodon múlik minden. És így lesz mindig mit csinálni. :)
Maximo 1,2
Nagyon jó játék, és tele van küldetésekkel, és nincs benne a mostani játékokban meglévő erőszakosság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!