Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért vesznek észre TF2-ben...

Miért vesznek észre TF2-ben kémként?

Figyelt kérdés
belépek Spy-al, felveszem az egyik ellenség tagjának a kinézetét, és az ellenség 50%-a észrevesz... van olyan hogy még úgyis hogy nyomok egy jobbklikket h "láthatatlan" legyek. és idegesít hogy hiába lennék kém, semmi előnye nincsen.
2010. aug. 10. 02:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Azért mert ha rád néznek az ő neveket tükrözöd vissza és ebből már tudják hogy álcázva vagy kém!

pl:ha "rád néz egy player01 nevű játékos akkor azt látja hogy a te neved is player01 és ebből tudja hogy álcázott kém vagy!

és olyat ne csinálj hogy felveszed az egyik ellenség tagját és úgy nyomod be a láthatatlanságot mert abból is egyértelműen kiderül hogy kém vagy!

meg én is azt szoktam hogy néha belelövök a csapatásaimba és ha sebeződik akkor tudom hogy kém!

és van előnye csak tudni kell a kémel játszani!

2010. aug. 10. 11:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem van egy taktikám. Amikor "visszavonulsz", akkor hátrafelé menj. Sose rohanj beléjük arccal, mert akkor rögtön tudják, hogy kém vagy.
2010. aug. 10. 11:45
 3/5 A kérdező kommentje:

aha. kösz a segitséget :D tanultam belőle valamit :D

de am az elsőhöz hozzátenném h az a vicc az egészben h scoutnak beöltözök és heavy lő szét. tegnap folyamatosan ez volt. és ha csak egyedül voltam ott akkor is tehát nem lehet azt mondani h a többit akarta lőni :S de majd próbálkozok még :D még1x kösz :)

2010. aug. 10. 17:33
 4/5 A kérdező kommentje:
nem tudom h hol van a scout szócska. valahogy a kérdésből kimaradt.
2010. nov. 6. 02:32
 5/5 A kérdező kommentje:
ó nem elnézést. csak nem figyeltem. én kommentemben volt. de nagyon nem érdekel már a játék. "kicsit" monoton.
2010. nov. 6. 02:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!