Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ezeknek a játékoknak mi a...

Ezeknek a játékoknak mi a nevük? F23

Figyelt kérdés

Két játék cimén gondolkodok már mióta de nem emlékszem rájuk csak részletekre ezért is jöttem ide hátha tudja valaki.

1.játék

Windows Xp-n játszottam ami egy oldal nézetes játék volt amiben egy fiúval kellett ilyen erdős részeken haladni és mindenféle ilyen gyémánt meg zöldségféléket kellett szedni.Olyan 2000 és 2005 közötti játék lehetett talán.Fejesnek hivtam mindig mivel asszem a főszereplő feje volt a játék ikonja.

2.játék

Ez egy jövőben játszodó FPS játék volt amiben egy ilyen 3 lábú robotpókkal vagy mivel kellett menni.Ennek a robotnak lehetett mindig 2 fegyvert használni és kilehetett választani hogy melyik bázisodról indulj neki a harcmezőnek.Rendes kampánya is volt a játéknak.Kék és piros szinbe volt a két oldal és fent volt számláló hogy mindkét oldalnak még mennyi pontja vagy egysége van hátra.Ennek meg valami sárga medve fej volt az ikonja.Ezt is olyan 2000-2005 közé tenném.Nézetre úgy nézett ki mint valami Mechwarrior játék de nem az volt.

#játék #windows xp játékok #régi fps játékok #régi oldalnézetes játékok
2020. nov. 7. 16:09
 1/1 anonim ***** válasza:
Az első, nem az Akimbo?
2020. nov. 9. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!