Szerintetek játékra inkább gamer laptopot, vagy asztalit érdemes?
Eddig gamer gépként egy asztalit bővítgetek már kb. 10 éve. Akkor vettem egy korrekt házat, azóta a teljesítmény szempontjából szükséges részeit cserélgetem.
Viszont eléggé úgy néz ki, hogy munka miatt messze kell utaznom, albérlet, stb, mert helyben nem találok. Oda meg nem szívesen cuccolnám állandóan az asztalit, pláne, ha átlag 2-3 évente váltok munkahelyet.
Szóval emiatt gondolkodom egy drágább, de jópár évre jó és bővíthető gamer laptopban, amit könnyen tudok cipelni bárhová. Asus, HP, MSI, Acer márkák közül valamit.
És akinek van tapasztalata részletfizetéssel, mik a buktatói, mert nem szívesen fizetnék ki egyben 3-400 ezret, ha nem muszáj.
Gamer laptop nem lesz se jó pár évre jó, se bővíthető. RAM bővítès, SSD csere és kifújt.
Ha kiadod egyben azt a 400 ezretezret, amit nem akarsz, akkor kihúzza azt a 3 évet, amit egy munkahelyen tervezel eltölteni, aztán munkahellyel együtt válthatsz laptopot is.
2-3 évente elköltöztetni az asztalit szerintem még bőven megéri. Akkor vennék laptopot ha rendszeresen vinnem kéne magammal a gépet valahova.
Laptopból ugyanaz a teljesítmény sokkal drágább mint asztaliból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!