Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » MIÉRT van az hogy egyik nap...

MIÉRT van az hogy egyik nap nagyon jó vagyok és nagyon jól lövök a másik nap meg egy igazi 0?

Figyelt kérdés

Folyamatosan mellé lövök most, hétvégén MEG SZÉT LŐTTEM MINDENKI FEJÉT TÖKÉLETES CÉLZÁSSAL fejre/testre , MOST MEG MINTHA VALAMI NOOB SZAR LENNÉK -.- ???

pedig nagyon nagyon sokat játszok fps játékkal és nagyon sokszor tapasztalom ezt hogy egyszer nagyon jó vagyok egyszer meg egy semmire kellő fos... pedig nem tagadom van időm játszani és nem értem ezt az egészet.....

2020. nov. 3. 20:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Sok mindentől függ: mennyire vagy kipihent, hidratált, sokat ettél vagy éppen éhes vagy, meg persze a lelki állapotod is befolyásolhatja (ha pl. valami nagyon zavar).
2020. nov. 3. 22:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyszeruen van amikor "nagyon éled" a játékot. En pl este 7-8 utan mar egy kalap sz#rt se erek jatekokba, delutan meg mindenkit verek :')
2020. nov. 3. 23:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem nagy a ping?
2020. nov. 4. 12:11
 4/4 A kérdező kommentje:
semmiféle konfig vagy net baj nincsen
2020. nov. 4. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!