Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen jó EU-s Genshin Impact...

Milyen jó EU-s Genshin Impact Discord szerverek vannak?

Figyelt kérdés

Főleg egyedül játszok, de jó lenne néha együtt farmolni valaki normálissal. Ezen felül van néhány event, amit csak együtt lehet csinálni.

Az angol is ugyanolyan jó, talán még jobb is, csak EU szerveres legyen.

Ha valaki közületek játszik, azt is szívesen hozzáadnám barátnak.

2020. nov. 2. 17:47
 1/10 anonim válasza:
0%
Inkább hagyd ott azt a lehúzós, undorító “gacha” design-ú játékot. Nem is értem, ilyenek miért nincsenek letiltva appstorban.
2020. nov. 5. 06:11
 2/10 A kérdező kommentje:
Részben egyetértek, de maga a játék nagyon jó és senki sincsen rákényszerítve, hogy fizessen. Persze előnyhöz juthatsz vele, de mivel 100% PvE, ingyen is viszonylag könnyedén végig lehet csinálni.
2020. nov. 6. 08:49
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

A karakterek megszerzésén kívül szinte semmi más előnyhöz nem jutsz, ha fizetsz.

Egyébként meg a valaha készült egyik legszebb látványvilágú ingyenes játék, rengeteg folyamatosan bővülő tartalommal.Mobilra is kiadott játékok közül pedig egyértelműen a valaha készült legszebb játék az összes kategóriát figyelembe véve. Ha az elkövetkezendő években komoly fejlődésnek indul a mobiljáték ipar, az főként ennek a játéknak lesz köszönhető, hiszen népszerűsége, sikere motiválhatja a többi fejlesztőcsapatot is, hogy ők is merjenek belevágni konzoljáték szintű projectek fejlesztésébe is.

2020. nov. 9. 21:39
 4/10 anonim válasza:
0%
HAAHAHAHHA. Valóban példamutató a játék, főleg amit képsivel. Körülbelül 20-25h játékidő után, azt mondja, ha napi 20 percnél többet szeretnél játszani, fizess 5 ezret, cserébe játszhatsz 30 percet, és az előző érték egy exponenciális mennyiségéért cserébe kapsz további 10-10 perceket. Sőt, egy kedvenc karakter megszerzéséhez várhatóan 800.000 forintot kell elkölteni. Érted ezeket a nagyságrendeket? Mellesleg nem nehéz annyit elkölteni a játékban, a kaszinós jellege miatt, annyi a különbség, hogy itt nem nyersz valódi értéket, hanem egy teljesen absztrakt , valójában értéktelen dolgot. Csak gratulálni tudok, ha egy ilyen szerinted motiváció. Annak motiváció, aki ilyen gusztustalan tartalmat kíván gyártani, hiszen látja, hogy a sok szerencsejáték függő embertől mennyi pénzt lehet a zsebéből kivenni.
2020. nov. 10. 03:11
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

A játékfüggőség sem jobb.

Nekem bőven elég az a napi fél óra játék is vele, mivel élvezem azt a fél órát és egyébként is húzok egy határt, hogy véletlenül se hajszoljam magamat függőségbe.

Csak megsúgom, hogy én a megjelenés óta játszom vele napi fél órát-max 1 órát és annyi tartalom van, hogy órákig is játszhatnék nost napokig, akkor sem érném el az általad említett limitációt. Ez utóbbi csak a beteges maximalista játékfüggőket érinti, viszont én élvezni akarok egy játékot, nem agyatlanul törtetni benne.

A másik dolog, hogy ez egy könnyű játék, a fizetős tartalmak nélkül is simán végigjátszható kisebb kihívásokat megtapasztalva.

2020. nov. 10. 08:44
 6/10 anonim válasza:
Hát akkor azt állítod, hogy azért jó a játék, mert keveset játszol vele, és nem érted el azt a részt, ahol már a tartalom mennyisége az a pénztárcád bősével arányos. Azért a mai közkedvelt, “hosszútávon is sikeres” játékokra ennek éppen az ellenkezője érvényes. A játék mellesleg 9+ életkorra van írva, de minden szerencsejáték az Appstorban 18+. Játékfüggőséget összehasonlítani a szerencsejáték-függőséggel elég erős dolog. Ez olyan, hogy egy C-vitamin szedőt egy kalap alá teszel egy drogossal.
2020. nov. 10. 09:30
 7/10 anonim válasza:
*bőségével
2020. nov. 10. 09:30
 8/10 A kérdező kommentje:

Szerintem a fő gond, hogy mivel gacha játékok esetében soha nem látott számú játékos kezdte el, az emberek jelentős része bármilyen gacha játéktapasztalat nélkül kezdett bele és arcon csapta őket a hirtelen fal, ami ebben a játékban a 'resin'.

Az összes gacha játék arra épül, hogy minden nap rövidebb ideig játszad és nem egyhuzamban hosszú órákon keresztül.

Ha nem csak a küldetéseket csinálod, hanem felfedezel, akkor megint csak sok sok órányi plusz játékidőt kapsz. A mindenféle ellenfelek által dobott nyersanyagokat pedig minden nap tudod farmolni, ami minden nap órákat jelenthet. Persze ez sok mindenkinek nem élvezetes, de ha ennyire nem tetszik, simán megteheted, hogy játszol amíg vannak küldetések, aztán szüneteled a játékot az új frissítésig, ami minden 6. héten lesz.

Ahogy az előző válaszoló írta, senki sincsen rákényszerítve, hogy fizessen és könnyedén végig lehet csinálni még a leggyengébb karakterekkel is.

Nem tagadom, hogy komoly pénzeket igényel, ha valaki mindent meg akar szerezni, de ez megint csak minden gacha játékkal így van és egyébként sincsen semmi értelme. Ingyenes játékosként is garantáltan tudsz 5 csillagos karaktert szerezni, csak kicsit gyűjtögetni kell hozzá. Kis szerencsével ráadásul rögtön az elején kapsz egyet. Nekem sikerült így megszereznem Venti-t.

Az ideiglenes banner-eken pedig még meg is tudsz célozni egy-egy karaktert. Ha nincs szerencséd és elsőre egy másikat nyersz meg, akkor a következő alkalommal már 100% az esélyed rá. Ráadásul ez az esély megmarad akkor is, ha egy későbbi limitált banner-nél próbálkozol.

Ha valakinek van elég pénze és képes határt húzni, az viszonylag kevés pénzért is elég jó dolgokat kaphat. Persze mivel az árak ugyanazok Magyarországon is és az itteni átlagfizetések jóval alacsonyabbak más nyugati országokhoz képest, már párezer forint is soknak érződhet.

2020. nov. 10. 09:46
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem pár órám van a játékban már. Napi 3-4 órát játszok és eddig semmit nem költöttem a játékra, mégis rengeteg jó karakter megvan, köztük 2db (mindkettőt kétszer nyitottam ki) 5 csillagos is.

Aki naponta tízezreket költ egy játékra... na az nem normális.

Egyébként nem értem miért kell kifikázni azt amit más szeret...

Az idiótákról ne beszéljünk..

2021. ápr. 13. 17:09
 10/10 A kérdező kommentje:

Mindig lesznek olyanok, akik abban lelik örömüket, hogy mások hobbijait szólják le. Kár foglalkozni velük.

9-es, ha szeretnél segítséget bármiben, nyugodtan szólj.

Azóta már AR55-ös vagyok.

Azóta egyébként találtam magyar Discord-ot: [link]

Ez a FB csoport tartozik hozzá: [link]

Bár nekem végül a hivatalos Genshin szerver ( [link] jött be inkább.

Sokkal aktívabb, mint bármelyik másik és ugyanúgy tudsz barátkozni más játékosokkal. Mindenki nagyon segítőkész.

2021. ápr. 13. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!